Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kért egy erotikus képet, küldtem neki. Most pedig tisztára hülyének néz. Miért?
Kérdező, elmesélek egy sztorit. nem fog segíteni rajtad, de szerintem tanulságos.
A 24 éves (felnőtt ember???) expasimnak tavaly küldtem egy képet magamról bikiniben, mert ő külföldön volt, és nemsoká mentem ki hozzá. A srác egy táborban dolgozott, ELKÜLDTE az összes ottani haverjának (nem megmutatta, hanem elküldte!!), hogy "nézzétek, ő a barátnőm". Hát még jó, hogy nem valami erotikusabbat küldtem, hanem csak sima volt.
Azt mondta, azért, mert meg akarta nekik mutatni, hogy nézek ki, persze nem tudom, ehhez mért nem volt elég megmutatni, miért küldte át. Szóval most a világ minden tájáról mindenféle embernek van bikinis képe rólam (pedig fb-re sose teszek ki ilyesmit, és felelős állásban dolgozom...MÉG:D).
Szóval ehhez nem kell fiatalnak lenni.:)
Én 26 voltam akkor, és felháborító, mert ha egy ilyen kép felkerül rólam a netre, az az állásomat veszélyezteti...időnként rákeresek bizonyos oldalakon...
amúgy igen, dicsekedni akkor is lehet, ha csak MEGMUTATJA és nem pedig ÁTKÜLDI.
Dehát aki gyökér, az is marad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!