Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányokat miért r. b@ncozzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat miért r. b@ncozzák le minden alkalommal?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy a lányokat miért r.b@ancozzák le állandóan.. Pl. hogyha egy buliban smárol valakivel, vagy néha kicsit tobbet mutat, esetleg szexel valakivel... És a fiúknak miért szabad mindezt?

A férfiak esze állandóan csak azon jár és ezt nem is szégyellik, sot az emberek ezt menonek tartják, de ha lány csinálja ugyanazt az már minden, csak nem rendes ember..

Elvégre ahhoz is 2 ember kell, nem? Akkor miért csak a csajokat fikázzák?

2010. jan. 4. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak. Nincs kedvem most ezen gondolkodni.
2010. jan. 4. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
A buz izás már foglalt, meg sokak szerint nekik jóbban áll...Hát talán ezért. Kicsit fáradt vagyok ilyen mély filozófiai tartalmú kérdésekhez most
2010. jan. 4. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert van aki könnyűvérü
2010. jan. 4. 16:51
 4/9 anonim válasza:
51%
de nem mindenki
2010. jan. 4. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A faj fejlődése szempontjából az az előnyös, ha a lányok mindig csak az általuk kiválasztott, legjobb adottságokkal rendelkező férfivel közösülnek.

Aki minden nyomorékkal szexel az ez ellen tesz(Akkor az összes ember tök visszamaradott lenne).

Az a megbecsült a mai társadalomban, ha van egy pasid, akit hozzád illőnek érzel és nem váltogatod.

A férfiak viszont annál sikeresebbek minél több nőnél bepróbálkoznak.

Egyébként ez a nőknek kell választani dolog valószínűleg azért alakult ki mert ha ők rosszul döntenek akkor utána vagy 2 (22) éven át egy nyomi gyereket kellesz nevelniük.

A férfi meg odébbáll 10 perc alatt és kész.

Ez a legtöbb állatnál is így van.

Tudom hogy már van óvszer, és az olyan szexnél nem gáz ha minden hülyével lefekszel, illetve, h a férfiak se tudnak lelépni olyan könnyen, de ez a hozzáállás emberek génjeiben van évezredek óta és szerintem nem is kell megváltoznia.

2010. jan. 4. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször akit nem kapnak meg a pasik, vagy azt mondják megvolt, vagy qva, viszont vannak,akik tényleg rászolgálnak a viselkedésükkel. Csak itt a kérdéseket el kell olvasni, és nem kell csodálkozni. 13 évesen szexel, de nem védekezik, görcsöl, hogy terhes-e?! Hihetetlen. A zöm meg isten tudja hanyadik pasit fogyasztja, de tényleg nem kellene általánositani, mert nem minden csaj, nő ilyen.
2010. jan. 4. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Előbb is felmentem myvipre, rátaláltam egy 13 éves lány adatlapjára. Megnéztem a képeit, van kb 20 kép abból kb 15ön pucsít(dűti a pics'ját), a többin csak a falnak támaszkodva "pózol". Elég kiélt feje van, a szeme körül ki van neki sminkelve nagyon, tipikus rißanc rendszám. Továbbá a commentekbe is ezt mondta "én vagyok a legnagyobb rißanc (LLLLL)" lehet csak ironizált, de hogy tud ilyen mondani magáról? Egyébként bevallom nincs annyira rossz teste, 1-2 év múlva legjobb csaj lehetne testre, de addigra már elk*rvul lemerem fogadni.de ne legyen igazam, de elég jó úton halad! bocsi lehet hoszzú lett.

15f

2010. jan. 4. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
80% az is a mai lányoknak.
2010. jan. 4. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy férfi két okból ribancoz le egy nőt. Vagy azért mert megbszta, vagy azért mert nem bszta meg.
2010. jan. 6. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!