Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet sexelni a mostoha tesóval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet sexelni a mostoha tesóval?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Egészségetekre, ah...inkább nem is kommentálom.

L19

2010. jan. 4. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet.
2010. jan. 4. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:

elvileg lehet, de ha már annyira nem szottyan kedvetek hozzá, akkor nincs meg az az előny, mint másoknál, h szakítás után kerülöd... mert továbbra is együtt laktok.

plusz nem lennék anyukátok helyében, mikor rátok nyit :D

2010. jan. 4. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
ez beteg
2010. jan. 4. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mostoha, hogy egyik szülő ugyanaz? Vagy az már féltesó inkább..

Ha pl. anyukád élettársának van egy gyereke, aki még véletlenül sem a rokonod,miért ne lehetne? Akkor semmi köze a vérfertőzéshez. Nálunk ez a helyzet, együtt élünk, 12 éves kora óta ismerem, "nevelem", mindig is tesóként néztem rá, hiába nem rokon. Szóval nekem ezért nem menne.:) Ma már 19, iszonyat jó pasi lett, de akkor is úgy érzem,mintha valóban a tesóm lenne. Ha benned nincs ilyen, semmi akadálya.

21/L

2010. jan. 4. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Sztem gáz...
2010. jan. 4. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért gáz??? Aki azt írja,nincs féltesója..ez 100. Vagy ha van,vele azonos nemű. Persze az is befolyásolja,mióta mostohák..ha pl. az én anyámnak most lenne egy élettársa, és annak egy fia,aki velem egyidős, és k.vajó pasi, lehet én is szexelnék vele, ha úgy jönne a dolog. Megint más, ha nincs vérrokonság,de együtt nőnek fel, akkor az már inkább testvéri kötődés. Nem tudom,ebben mi a beteges(mármint az első verzióra értem).
2010. jan. 4. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
érdekes.... szerintem nem jó ötlet.
2010. jan. 4. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyengébbek kedvéért: féltesó az, akivel közös az anyátok/apátok. Mostohatesó az, akivel nincs közös szülőtök, de az egyik szülőd összeházasodott a másik szülőjével.

Most attól, hogy mostohatesó, miért ne lehetne? Hisz nem vérfertőzés. És ha egymás mellett nevelkednek? Mostohatesód lehet úgy is, hogy nem éltek együtt. Nekem is van két mostohatesóm, mégse velünk élnek. Jó az más kérdés, hogy én egyikkel se feküdnék le, de nem azért, mert a mostohatesóim...

De hogy a kérdező kérdésére válaszoljak: igenis lehet, se törvényi, se erkölcsi akadálya nincs!

2010. jan. 5. 01:45
 10/10 anonim ***** válasza:
ha rokon akkor gumi és nincs gáz
2011. febr. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!