Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Melyik "lány-típus"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Melyik "lány-típus" jön be nektek?

Figyelt kérdés

1.Szőke haj,kék szem,fehér bőr,vékony,sportosabb alkat.

[link]

2.Barna haj,barna szem,barna bőr,nőiesebb alkat.

[link]

Kort is írjatok!

Köszi:)

2010. jan. 4. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
1
2010. jan. 4. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
2.
2010. jan. 4. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mondták, hogy Kate Mosst, mint a kor drogos típusát, futatták fel a nagyok közé. A smink segít rajta ugyan, ez a legjobb fotó ezek szerint róla, ami létezik, csak ez nem ő...
2010. jan. 4. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de szerintem a második jobb, én is kb. ilyen vagyok..:)
2010. jan. 4. 16:39
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Miért ne kritizálhatnám beyoncét? Ki ő,hogy ne kritizálhatnám? Ha egyszer nem jön be,mert nekem már túlsúlyos, akkor az az én egyéni ízlésem. Kate pedig valóban túl vékony. Ennyi erővel őt se kritizáljátok..pff
2010. jan. 4. 16:42
 16/21 anonim ***** válasza:
ehh, akkor te még nem láttál túlsúlyos nőt. és ha vki kicsit dundibb, akkor mi a gond? akkor mar nem is ember?
2010. jan. 4. 16:56
 17/21 anonim ***** válasza:
egyébként B. nem túlsúlyos és nem is duci, hanem nőies. Azt hiszem, szeretnének páran ilyen "ducik" lenni.
2010. jan. 4. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:

16:56

Ne sarkíts,és ne forgasd ki a szavaimat. Egyáltalán nem azt mondtam,hogy aki ducibb,már nem ember. Köze nem volt hozzá. Egyszerűen mindenkinek más az ízlése. Nekem (ismétlem NEKEM) már dundinak, kicsit daginak számít. És akkor mi van? Másnak bejön..ennyi. Nekem egyáltalán nem nőies,nekem más számít annak. (nem is a túl vékony). Arcra sem jön be egyáltalán, a félvérek/feketék nem jönnek be. Attól másnak bejöhet,embere válogatja. Ne nézz már ennyire primitívnek,hogy nem veszem emberszámba a nagyobb darab embereket. Távol áll tőlem.

2010. jan. 4. 18:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Beyoncé nem dundi.:-)Szerintem ő szép. :) amúgy egyesek úgy látom nem láttak itt még kövér és túlsúlyos nőt,de ízlések és pofonok ez van,mindenki megtalálja egyszer azt,aki neki bejön :)
2010. jan. 4. 19:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg úgy látom,egyesek nem tudnak olvasni. Nem kell hülyének nézni, ha le dagadtozom beyonce-t, nekem akkor is dagi. Ennek ellenére igenis láttam már igazán kövér és túlsúlyos nőt. Nyilván B. nem túlsúlyos. De NEKEM dagi.
2010. jan. 7. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!