Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti minimum hány éves csajjal feküdnétek le?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok pls2010. jan. 4. 15:48
31/34 anonim válasza:
01-04 16:01
Mi a francnak érzelem ahhoz hogy kívánjunk egy nőt? Ennyire gyöpös gondolkodású ember is csak nő lehet.
Erre mondhatnám, hogy a nők meg csak az érzelmekről tudnak nyafogni, csak szexelni ne kelljen nekik! Ez ugyanolyan ferdítés lenne!
01-04 16:03
Mennyi voltál amikor megvolt neked a 12 éves? :)
01-04 16:07
Hol van ilyen buli??? Azonnal megyek! :)
32/34 anonim válasza:
14 nél fiatalabbal törvényileg nem lehet, mivel már elmúltam 18.
Nem általános, de volt már olyan 12 év körüli csaj akinek olyan vonalai voltak hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Hozzáteszem hogy olyan ruciba volt öltözve, ami egy péntek esti diszkócicának is becsületére vált volna.
Ha akkor bűntetlenül megtehettem volna bármit akkor megtettem volna.
33/34 anonim válasza:
Ha én és egy fiatal nőnemű lény lennénk az utolsó emberek a földön, akkor mindegy hogy hány éves, egy óra múlva már nem lenne szűz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!