Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavarna, ha ilyen lenne a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Ha zárkózott típus lenne és nem érezné jól magát társaságban. Még a családotok társaságában sem érezné jól magát, ha tehetné kerülné őket, mert olyan visszahúzódó természetű. Viszont a veletek nagyon jól ellenne, szeretne veletek lenni és nagyon jól kijönnétek egymással. Nagyon kedves és aranyos lány lenne és őszintén szeretne titeket. Azért érdekelne, mert ilyen természetű vagyok, és félek attól, hogy a barátom emiatt egy idő után eltávolodik tőlem és nem fogja tudni tolerálni ezt a tulajdonságom. Ti hogy lennétek ezzel, el lehet azt fogadni, ha valaki ilyen?
2014. jún. 22. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és a barátom is, szóval mi jól megvagyunk így.
2014. jún. 22. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, de csak akkor ha kibírja az évi pár alkalmat amikor családi összejövetel van...vagy ott van velem vagy nem zavarja ha elmegyek nélküle...
2014. jún. 22. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna. Számomra a laza, beszédes, barátságos nők vonzóak. Az ilyen típussal nem tudok mit kezdeni.
2014. jún. 23. 10:43
 14/14 anonim válasza:
Számomra semmi baj nincs az ilyenekkel, meg ahogy olvasom a sorokat, mintha csak engem jellemeznél :D amúgy az ilyeneket antiszociálisnak hívják.
2014. jún. 23. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!