Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfogadom, ha egy srác meghív mondjuk egy italra, azzal eladom magam és jogosan vár "ellenszolgáltatást"?
Azért ez a 444-es cikk sem tiszta. Előre leszögezem, szerintem a kérdésnek feleslegesen ennyi helyet is szentelni, mint amennyi ebben a cikkben történt. Túl van reagálva. Nem érdemel ennyi szót az egész. A valóságban a nők nem kezdenek szexuálisan vonzódni azokhoz a férfiakhoz, akik pénzzel akarnak a bugyijukba jutni. Az egy rossz módszer a csajozásra.
"Vajon ezt gondolják a tavalyi VOLT-on bedrogozott, majd megerőszakolt lány esetéről is? Sajnos igen. A történetet rengetegen hoaxnak tartják, sőt, sokan a lányt tették felelőssé, miért nem vigyázott magára jobban."
Miért, azt miért nem lehet hibáztatni, aki áldozattá vált? Aki éjszaka kettőkor a város legrosszabb részén megy keresztül, az mit csodálkozik, ha kirabolják? Ha valaki kivilágítatlanul bicajozik, az mit csodálkozik, hogy elüti az autó? Attól hogy sajnáljuk az áldozatokat, még fel lehet vetni azt, hogy ők maguk miben hibáztak és miért váltak áldozattá.
"Ha nem nézel ki elég jól ÉS nincs bazisok pénzed, semmi esélyed arra, hogy megkapj egy-egy ilyen istennőt."
Alapból, ki az a hülye, aki azt gondolja hogy a csajozáshoz kinézet és pénz kell? Ki az, aki nem tudja, hogy nőt első sorban megfelelő stílussal, viselkedéssel, testbeszéddel és jó beszélőkével lehet fogni?
A többivel jó részt egyetértek, de mondom, felesleges erről a témáról beszélni, hisz itt is látszik a mostani válaszok között, hogy senki nem gondolja úgy, ahogy azt a cikkíró állítja. Csak hisztériakeltés az egész.
Szeretem ezt az oldalt.
Kiderült a kérdező számára, hogy ami foglalkoztatja, az csak gondolat.
Kitisztulhatott előtte a kép, és tisztán láthatja a valóságot.
És én is.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!