Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelt kérdés

Konkrétabban egy fiú.

Suliidőben állandóan kereste a társaságomat, sokszor együtt lógtunk, nevettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában.

Én többet érzek iránta ami állítólag látszik rajtam de azt nem tudom hogy ő mit vett észre belőle.

A lényeg hogy elvoltunk így suliidőben de most már egyre inkább figyelmen kívül hagy. Mintha észre se venne. Levegőnek néz. Ha valami sulis dolog érdekli akkor megkérdez de ennyi. Facebook beszélgetést is szinte mindig én kezdeményeztem. Egy párszor már sikerült megbántania és bevallom hogy most is miatta őrlődöm.

Egyébként általában 1-2 hétig elvoltunk aztán pár napig bunkózott. Ha látta hogy rossz napom volt szomorú voltam nem igazán hatotta meg.

Mit akar? Miért csinálja ezt és mit kezdjek vele?

16l

2014. jún. 22. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rendben.

Am csak barátkozott a fiú,és ezt te többnek láttad.

2014. jún. 22. 18:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy azért is zavart össze sokszor mert babrált az ujjaimmal, kezemmel ami elvileg 'flört zóna' és ez is fura volt.
2014. jún. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!