Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mi a véleményetek az animés lányokról akik próbálnak Japánosan kinézni, de a végeredmény borzasztó?

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy vannak olyanok akiknek jól áll a Japános kinézet és viselkedés ,de a legtöbbnek nem.

2014. jún. 22. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem nagy fogalomzavar van itt, emberek! A cosplay, meg a bizonyos japán szubkultúrák divatjának követése nagyon nem ugyanaz a dolog.

Egyébként bár öltözködésre nem követem egyik japán divatot sem, én azok közé tartozom, akik az egyik előző válaszoló szerint több kiló vakolattal próbálnak nagy szemeket "varázsolni" maguknak. Csak hogy a másik oldalt is képviselje valaki: ha jól csinálod, a legtöbb embernek fel sem tűnik a dolog. Én sokszor hordok "nagyítós" kontaktlencsét, és optikailag nagyító sminket is használok a szememen, de a legtöbb embernek fel sem tűnik. Ha jól csinálod, akkor nem fogsz hülyén kinézni; annyit látnak, hogy ki vagy festve, nagy kunszt. Persze ha túlzásba viszed és hatalmas fehér csíkot húzol a szemed alá, az röhejes, igen.

Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy attól, hogy én a lencsétől/sminktől kicsit magabiztosabbnak érzem magamat, szerintem nem vagyok rossz vagy értéktelen ember. Mások 10 cm-es sarkú tűsarkúban érzik jobban magukat, vagy épp darkos ruhákban; én sminkben. Nem sok különbség van.

2014. jún. 23. 11:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Én őszintén szólva nem vagyok a cosplay híve, de aki akarja csinálni az csinálja. Az viszont elég fura, ha valaki úgy csinál mintha ő egy anime karakter lenne. Az viszont már idegesítő, ha rosszul játsszák. Ha a lolita divatra gondolsz avval semmi bajom, mivel az egy divat és nem egy animéből majmolt valami. Az eredete más. Ha meg arra gondolsz, hogy egy lány úgy viselkedik, mint egy tsundere vagy egy yandere, ott pedig valami baj lehet.
2014. jún. 23. 12:06
 13/13 anonim ***** válasza:
nem ebben a kategóriában kellett volna kérdezned, mert jönnek a retardált 12éves trollszülött pávagyerekek akik még életükben nem láttak animét és ösztönösen lenézik azt aki érdeklődik más kultúra felől... a válaszom pedig: én örülnék ha olyan barátnőm lenne akivel nézhetek animét és az plusz ha még úgy is öltözni ahogy a kedvenc anime szereplöm :) nem tudom neked hogy áll, de szerintem olyan fiuk véleményét lenne célszerűbb megtudnod aki vevő erre a stílusra...
2014. jún. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!