Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a véleményetek az animés lányokról akik próbálnak Japánosan kinézni, de a végeredmény borzasztó?
Azt hiszem nagy fogalomzavar van itt, emberek! A cosplay, meg a bizonyos japán szubkultúrák divatjának követése nagyon nem ugyanaz a dolog.
Egyébként bár öltözködésre nem követem egyik japán divatot sem, én azok közé tartozom, akik az egyik előző válaszoló szerint több kiló vakolattal próbálnak nagy szemeket "varázsolni" maguknak. Csak hogy a másik oldalt is képviselje valaki: ha jól csinálod, a legtöbb embernek fel sem tűnik a dolog. Én sokszor hordok "nagyítós" kontaktlencsét, és optikailag nagyító sminket is használok a szememen, de a legtöbb embernek fel sem tűnik. Ha jól csinálod, akkor nem fogsz hülyén kinézni; annyit látnak, hogy ki vagy festve, nagy kunszt. Persze ha túlzásba viszed és hatalmas fehér csíkot húzol a szemed alá, az röhejes, igen.
Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy attól, hogy én a lencsétől/sminktől kicsit magabiztosabbnak érzem magamat, szerintem nem vagyok rossz vagy értéktelen ember. Mások 10 cm-es sarkú tűsarkúban érzik jobban magukat, vagy épp darkos ruhákban; én sminkben. Nem sok különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!