Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Melyik vonzóbb inkább számotokra?
Figyelt kérdés
Ha egy pasi vékonyabb alkat,vagy inkább testesebb/nagydarab?2014. jún. 22. 00:24
1/10 anonim válasza:
Ha testes, nagydarab. Pasiként mondom, engem így szeretnek :D
3/10 anonim válasza:
Én meg vékony vagyok, engem így szeretnek...
4/10 anonim válasza:
Ha tetszik az arca és jófej, nekem mindegy, h vékony vagy testes.
5/10 anonim válasza:
Nekem is mindegy, de mind a kettőnél van egy határom azért.
A túl vékony az sem szép és hát a kövér sem.
7/10 anonim válasza:
Olyan, hogy mikor átölelem, érzem, hogy férfi, aki képes arra, hogy ha akar összetörjön, és ne pedig fordítva. :)
8/10 anonim válasza:
nekem vékonyabb alkat mindig jobban bejön :)
9/10 anonim válasza:
A 7es tökeletesen megfogalmazta. :D
23L
10/10 anonim válasza:
Igen, én is egyetértek a 7-essel.:) De igazából nem számít, hogy milyen az alkata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!