Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne "csók helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne "csók helyzetet" teremteni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, amikor már nem tudod megállni, hogy ne csókold meg, vagy biztos vagy benne, hogy most megcsókolhatod (de előtte még nem volt csók). Milyen ilyesmi helyzetek vannak? Apró tippeket tudnátok mondani? (lány vagyok, és attól félek, hogy a srác, akivel mostanában egyre sűrűbben találkozok, csak nem mer megcsókolni, vagy nem találja a megfelelő alkalmat.)

Légyszi normális válaszokat írjatok, ne ilyeneket, hogy "markoljam meg odalent".

16/L

(én már csókolóztam, a fiút nem tudom)

2014. jún. 22. 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hosszan,mélyen nézel a szemébe,közben lehet egy bátorító mosoly is.. Közelebb lépsz hozzá,kocsot közelíthetsz a fejeddel is. Esetleg fogd meg a kezét is vagy simogasd a karját. Kapcsolnia kell. Ha nem... Akkor lehet el kell gondolkodni azon,hogy ő is biztosan ugyanazt akarja e mint Te
2014. jún. 22. 00:30
 2/2 anonim ***** válasza:

én így szoktam az egyik dacos munkatársnőmet.

helyszín a munkahely egy elhagyott sötét helye.

-gyere ide légyszíves!

odajön-na mi van már?

aztán hirtelen elkapom-nah most megvagy hehehe!-és átkarolom a derekát-neh már bármikor megláthatnak-nem érdekel,nem szabadulsz!-és ekkor megcsókolom.

először feszült majd egyre jobban oldódik és már ő falja a számat.

rámarkol a farkamra és ilyenkor már nyög a kéjtől.

múltkor előhalásztam a gyíkom és gyönyörűen ki is verte.

2014. jún. 22. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!