Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a legütősebb üzenet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legütősebb üzenet, amit egy zaklató nős pasinak lehet írni?

Figyelt kérdés

Nem áll le a fiatal ember és kezd az agyamra menni, jó pali meg minden, de nem az estem a nős verzió ... szóval, adjatok tanácsot, hogy lehet megfingatni ezt a kis mocskot!?

Próbáltam már szépen beszélgetni, csúnyán, hatni a lelkére(ha van?) ... Mellékesen egy felettem lévő kolléga, ha el kell mennem emiatt a munkahelyemről azt is megteszem, de most, olyan ütős üziket kérek, ami kifér a csövön!

2014. jún. 21. 22:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
Esetleg nem kellett volna felkeltened az érdeklődését,most meg visszatáncolnod! Ugyanolyan hibás vagy TE is.
2014. jún. 21. 22:58
 12/25 anonim ***** válasza:
"férfi voltam, mielőtt átoperáltak ;)"
2014. jún. 21. 22:59
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek! A 4-es elgondolkodtató :) lehet neki van igaza!?
2014. jún. 21. 23:01
 14/25 A kérdező kommentje:
11-es kár hogy csonthülye vagy!
2014. jún. 21. 23:04
 15/25 anonim ***** válasza:

azért mennyi jóindulatú ember van már itt bakker.

a majom gyerek akart egy kis etyepetyét és ha ennyire nyomul,akkor alapból nem volt ez viszonzatlan,vagyis nem egy nagy dolog ez,de sokan meg azt írják,hogy a kérdező köpje be a feleségénél tegye tönkre az egész életét,sőt rúgassa ki az állásából.

aztán legyen már arányosság.

vagy ha valaki rálép a lábamra,akkor ezek szerint le kellene lőnöm érte ezután?

2014. jún. 21. 23:08
 16/25 A kérdező kommentje:
Te utsó f o s , mi bajod a nőkkel? Nem vagy képes rá? Szóval nem áll fel? Vagy mi? Ronda vagy, mint egy 6 hetes pizza? Rohad a lelked? Vagy anyád vert körömcipővel? Mi a f a s z bajod van pont velem? Miért általánosítasz, te buta görény?
2014. jún. 22. 00:00
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Mekkora gyökér vagy 16-os!!! És mi van ha esetleg annyira elfajul a dolog hogy a férfi megtámadja vagy megerőszakolja!? És különben is milyen jogon k..ol le egy idegen nőt???
2014. jún. 22. 00:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Na szóval a 16-os ember válasza az, ami a mai gyökérből kijön, alap nélkül, ezt már kommentáltam, mert szerintem beteg szülők beteg gyermeke, de akkor is próbáljunk... segíteni rajta, ha lehet...
2014. jún. 22. 01:18
 19/25 anonim ***** válasza:
22%
Úgy látom sikerült olyanba bele tenyerelnem ami általában fáj az embereknek! Ez pedig az igazság. Nevezhetsz engem betegnek,bárminek, de csak magadnak hazudsz nem nekem-nekünk! A másik dolog hogy írtad nekem hogy elég idős vagy! Ja persze egy érett benőtt fejű nő pont ide fordul "segítségért". Röhejes vagy:((
2014. jún. 22. 03:08
 20/25 mantis religiosa ***** válasza:
Akármennyire is tehet vagy nem tehet a kérdező arról, hogy idáig fajultak a dolgok, nős férfi ne küldözgessen félreérthető sms-eket magányos nőknek! Ha másért nem, hát azért, mert bármikor visszaélhet vele a címzett.
2014. jún. 23. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!