Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalom a párommal? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a párommal már 4 hónapja vagyunk együtt. amikor kint találkozunk rögtön az első kérdés az,hogy hova megyünk és mit fogunk csinálni. az a baj hogy ebben a városban sincs sok minden,ezért elég nagy unalom van itt. szóval mit csináljunk? valaki esetleg valami ötlet? :)2014. jún. 21. 22:29
2/9 A kérdező kommentje:
de nem dughatunk mindig.. normális válasz?
2014. jún. 21. 22:31
3/9 anonim 

válasza:

Mozi, közös filmezés, strand, kávézó, közös étkezés, séta a parkban, most kapásból ennyi jutott eszembe.
4/9 anonim 

válasza:

kiránduljatok messzebbre mint a sarki közért
akár több napra is
5/9 anonim 

válasza:

Vonatozzatok el egy másik városba ahol van valami érdekes... Aztán dugás? :D
6/9 anonim 

válasza:

szerintem a mindig dugás az tuti!!
7/9 anonim 

válasza:

Ha még csak 4 hónapja vagytok együtt és már unatkoztok, akkor mi lesz később????
8/9 anonim 

válasza:

geocaching:)?
strand,mozi,kavezas,kozos sport,seta,uszoda,varosnezes,kirandulas, egyutt fozes, rokonlatogatas stb..:)
9/9 anonim 

válasza:

Én egy kis faluban nőttem fel, ahol tényleg nincs nagyon semmi. Legtöbbször otthon ültünk, bementünk a közeli kisvárosba sétálni (de ez is max pár alkalommal érdekes). Egyszer elmentünk erdőbe is sétálni. Csak sétálni :D Az esetek 90%-ban otthon ültünk és tvztünk, vagy filmet néztünk. Szóval megtudom érteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!