Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tetszik, ha egy lány lófarokban hordja a haját?
Figyelt kérdés
Szerintem a kiengedett mellett ez az a haj, ami jól áll, főleg a hosszú hajú lányoknak, na meg a nyári melegben kín szenvedés a kiengedett haj :D2014. jún. 21. 16:12
1/16 anonim válasza:
Engem felizgat, mert elképzelem h elkapom nekik:P
2/16 anonim válasza:
igen
el is szokott szaladni a fantáziám:DD
4/16 anonim válasza:
Nem! A lustaságra, igénytelenségre vall.
6/16 anonim válasza:
4-es! Kívánok neked a 40fokban olyan dús és hosszú hajat mint ami nekem van....hord kibontva egészséggel
8/16 anonim válasza:
Nekem néha tetszik, de ez a lány arcától is függ. Nem mindenkinek áll jól :)
10/16 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akiknek az kifejezetten jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!