Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy páwa, swag? 24 vagyok, de úgy érzem, mintha nyugger lennék, nem értem miről beszéltek. :S
nekem sokáig tartott megfejteni mire le esett hogy a PIMP abból jött hogy lemaradt egy betű a PIMPÓ szóból.
valszeg hasonlóak :D
Ezek trendek. Páwa- páva: mint a madár is egy díszes, hiú állat érzetét kelti, úgy a fiúknál arra jellemző, aki nagyon pontosan belövi a haját, már-már metroszexuális irányt vesz a szépségápolásban, a ruháival is menőzik (páva a tollaival, ő a külsőségekkel).
Swag. Hallottam már azt is, hogy ez a Secretly We Are Gay :D de ezt meg a menőségre mondják.
Yolo: you only live once. Hát ez meg inkább csak egy mottó, amit ráfognak egy öltözködésre, de annyi köze van hozzá, mint nekem ezekhez stílushoz. Semmi.
*ezekhez a stílusokhoz
egyszer csak megtanulok fogalmazni
Én a páva kifejezést nem szívesen használom, szerintem nem tudja kifejezni amire gondolok, inkább a plázakandúr amit szinonimaként használok.
Páva = plázakandúr = plázacica fiúban.
Nap mint nap felzselézi a haját, pontosan olyanra mint a haverok, reggel órát-órákat tölt a tükör előtt, divatos kiegészítőkkel foglalkozik, ahelyett, hogy normális dolgokkal foglalkozna. És általában a plázakandúroknak van egy erősen meleg benyomása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!