Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért hívják pukinak a fingást?
Figyelt kérdés
Miért kell a segglyukon keresztül távozó bélgáznak ilyen nevet adni?2014. jún. 21. 10:40
1/11 anonim válasza:
És miért kell fingásnak hívni? Miért nem "segglyukon kereszül távozó bélgáznak"?
2/11 anonim válasza:
A kislányok esetleg úgy mondják. Én soha nem használtam ezt a megnevezést.
3/11 A kérdező kommentje:
#1, ki mondta, hogy fingásnak kell hívni? Én arra vagyok kíváncsi, hogy a lányok miért pukinak hívják.
2014. jún. 21. 10:42
5/11 anonim válasza:
mert ugyananazt jelenti, és mindenki azt a szót választja, amelyiket akarja.
6/11 anonim válasza:
Akkor nevezd szellentésnek de a végeredmény ugyis csak egy fingás!!:-D:-D
7/11 anonim válasza:
végbélszél
ürgyűrűfütty
alfarhang
hátvágánygáz
Ezek jobbak??? :))
8/11 anonim válasza:
Mert tobb szinonimaja van?
Egyeb szavaknal:
Pisil:hugyozik,dob egy sargat,kicsavarja a kigyot,megereszti a slagot,pipil...stb.
Szexel:szeretkezik,d'g,kef'l,megtom,megtolt,telerak,lefektet,kielegit,intim kapcsolatot folytat...stb.
Fingas:szellentes,pukizas,budos szellemek kieresztese...stb.
Mindenki azt hasznalja amelyiket akarja hisz van valasztek...lehet 1-2 lanytol hallotad attol meg nem kell altalanositani
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!