Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyerekes és idegesítő ez a lány?
Igen, járnék ilyen csajjal.
22/F
Fú én agybajt kapnék tőle.
Ismertem egy csajt, aki szintén ezt a könyvet olvasta, hát.... Te jó ég. Nagyon gyerekes. Ezek fognak még 25 évesen is ábrándozni egy nem létező mesehősről.
Annyira nem. Persze, gyerekes, de azzal mi a baj? Az egyetlen unszimpatikus dolog amit mondtál róla, az az, hogy ler-bancozta a barátnőjét.
De inkább te vagy ellenszenves. Felköszönti a tanárokat, és? Ez inkább kedves vonás. Vagy te talán úgy állsz hozzá, hogy úúú de gáz? Az sem éppen érett viselkedés.
Meg mi van akkor, ha a szüleivel sétál? Alsóban szokott gáz lenni ez, nem 17 évesen. Én is szívesen sétálok a szüleimmel bárhová, nem szégyenlem őket a barátaim előtt.
Persze nyilván kiközösítettétek a lányt az osztályból, ő meg így akar mégis bekerülni a közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!