Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, boldogabb életetek volna, ha nem kellene szexelnetek?
Kedves kérdező, ha ezt nem írom a végére, a pasik imádják elhitetni magukkal, meg a nőkkel, hogy "ők jobbak, mint a többi", és ezt be akarják bizonyítani.
Kitapasztaltam már, hogy nagyon kell vigyázzak, mit írok le, mert elárasztanak a virtuális fa$zok.
Úgyhogy azért, mert a kérdésedből ítélve veled senki nem akar szexelni, nem biztos, hogy más is ettől szenved, ne tudd jobban :D
Sajnos igaza van az előttem szólóknak. Sőt, olyanokkal is találkoztam, akik konkrétan szívességként élték meg, hogy engem is el kell juttatni a csúcsra. Illetve kedves expasim, aki elvárta a rendszeres szopást, de kinyalni csak néhány havonta egyszer méltóztatott. Nem is volt hosszú kapcsolat... Tanulság, akinek nem az az első, hogy te elmenj, lapát. Sok idiótától menthetitek meg magatokat.
A kérdésre válaszolva, meg én sajnos egyszerűen nem bírom huzamosabb ideig szex nélkül. Max 2 hónap. Szerencsére soha nem is kellett várnom ennél többet.
Ha nagyobb lenne a barátom szexuális étvágya, na, akkor boldogabb lennék!!!!!
23/N
Ha nagyobb lenne a barátom szexuális étvágya, na, akkor boldogabb lennék!!!!!
...hát hogyne...
csak téged hagyjon ki belőle, mi?
számomra a szex csak egy plusz dolog egy kapcsolatban.. nem az alapja,de egy olyan fűszer amit nem hagynék ki mert nagy kár lenne!!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!