Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem morbid? Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
A fiú akivel régen kavartam összejött a névrokonommal aki ugyanannyi idős mint én.2014. jún. 20. 11:09
1/12 anonim válasza:
Hát ha olyan csajt talált, akinek ugyan az a neve, most akkor mi van?
Nyilván ha a te korosztályod, akkor a saját korosztályából fog válogatni.
2/12 anonim válasza:
Kicsikém, fogalomzavarban vagy... a morbid az amikor 2 kerekesszékes fazon egyszerre húz faszra egy 13 éves kislány 2 hetes holttestét, Black Metal aláfestésre...
Amit Te írtál nem morbid, hanem így alakult típusú eset...
3/12 anonim válasza:
Mert ilyen a szerencséje... vagy így hozta a sors...
6/12 anonim válasza:
Érdekes, mert nekem is sorra úgy hozza a sors, hogy olyan emberekkel ismerkedem ossze, akiknek az a nevük, mint az exemnek. Kicsit kiábrándító, de ez van. Nemcsak őt hívhatják úgy. Viszont, ha már másban is hasonlítana rá, akkor felejtős. :D
7/12 anonim válasza:
Szerintem direkt csinálja, mert így nem gáz ha az exe nevét mondja szex közben ;)
8/12 anonim válasza:
attól függ, ha Kiss Katának hívnak előfordulhat, de ha Kovácspistai Szamócának hívnak egy kicsit gyanús a dolog, de pszichológiailag hasznos lehet a srácnak
9/12 anonim válasza:
A véletlenről hallottál már? :P
10/12 anonim válasza:
Hát figyi... a Béla elég sűrű név, szerintem csak véletlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!