Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Neymar jól néz ki? Jó pasi?
Jajj, úristen, annyira aranyos. :) És nagyon ügyes, meg nagyon jól néz ki, de... óó, ránézek, és egyből a cuki szó jut eszembe, mert annnnnyira aranyos. *-* Ahogy mindig énekel... :D Meg tök jó, hogy így szereti a fiát. :) Meg amikor a többiekkel ölelkezik, vagy Scolari-val. :DD Csak annyira félek, hogy majd a kolumbiaiaknak is az lesz a taktikájuk, hogy felrúgják...
De NAGYON NAGYON szeretem, azt hiszem, szerelmes lettem. :D <3
Na hajrá, pontozzatok le! ;)
Jó,igen!! :)
Te barom!! Nem cigány hanem brazil igen igaza van!! -.-
Esetleg te vagy a cigány te retkes
Nem értem miért kell azokat lepontozni, akik azt írták, hogy nekik tetszik. Nekem is tetszik. És? Akkor most lepontoztok, azért mert a kérdésre válaszoltam?
17/fiú
Én mindenkit felpontoztam aki a kérdésre válaszolt(akár igennel, akár nemmel), nem tudom ki csinálta de elég gyökérség, mivel szinte mindenki normálisan írt :)
És köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!