Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresett meg most a volt barátom?
Figyelt kérdés
Azóta hívogat meg üzenget,hogy találkozzunk meg mi újság velem,mióta megtudta,hogy pasim van....azelőtt,mikor tudta,hogy szingli vagyok meg összejárogattunk,nem keresett sokszor,inkább én őt.Nem értem,ha kellenék még neki,akkor lépett volna,amikor tudta,hogy nincs most senkim,nem? Vagy azt szeretné,hogy ne legyek boldog,ezért zavar? Ált.ban válaszolok az üzijeire mert nem tudok vele bunkó lenni,nem nagyon nyomul csak úgy finomabban...Én ezt nem értem...2014. jún. 19. 23:58
1/2 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy azért, mert a fiúk szeretik, ha van kihívás női szempontot értve.
Ha valaki szingli, és megvan, az már nem kell, csak addig, ameddig meg nem szerezte
Ha megvan, onnan már jöhet új .:)féltékenység!
2/2 A kérdező kommentje:
akkor ez nem az a vissza akar kapni dolog,hanem simán a féltékenység... nem értem... :D
2014. jún. 20. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!