Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem kezdeményeztek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem kezdeményeztek?

Figyelt kérdés

Ha szerelmesek vagytok, akkor miért nem léptek? Vagy akkor már léptek?

Miért van az, hogy egy fiú inkább kerüli azt a lányt aki tetszik neki, ahelyett hogy megpróbálna közeledni? (ha ő is tudja hogy a lánynak ő tetszik?!?)

2010. jan. 3. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
nem fursztrált vagyok, sztem csak magadra ismertél kis k.rva
2010. jan. 3. 22:24
 12/22 A kérdező kommentje:
te meg egy nagy homokos impotens barom. Most megasszondtam:D
2010. jan. 4. 17:23
 13/22 A kérdező kommentje:
68 %-os barom. Szerintem alázzanak is a porba acsajok! Megérdemled!
2010. jan. 4. 17:24
 14/22 anonim ***** válasza:

Mert be vagyunk szarva! Semmi tapasztalatunk nincs, a lányok mindig tudnak mindent a szerelemről, születésük óta rózsaszín szivek között vannak meg ezekkel jáccanak mi meg csak kockulunk és egyszer csak jön a hormon h "repülj ki a wow elől mennyél csajozni" és fogalmunk nincs mit kéne csinálni/mondani. Néhány ilyen fiú van, de ha olyan bátrak annak az is lehet az oka, h annyira egoisták h nem félnek semmitől mer semmi nem tuggya rombolni az egójukat. És a lányok meg csak azt mondják, hogy kezdeményezzen a fiú, esetleg segíthetnének. De csúnyák is vagyunk csak nem tetszünk a lányoknak.

1szóban: önbizalomhiány

2010. jan. 4. 18:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha te úgyis annyira kellesz a férfiaknak miért nem kezdeményezel te? Neked is ugyanannyi odamenni. Egyébként tényleg képesek a nők megalázni abban az egyben jók. Néha másban is csak az a baj, hogy amelyiknek van esze az csúnya és amelyik szép az meg álltalában buta. Ha szép is meg okos is akkor meg vagy leszbi vagy már van egy kopasz dagadt nemmagyar csávója aki esetleg még emo-s is meg alkoholista is.
2010. jan. 6. 18:56
 16/22 anonim ***** válasza:
@tegnapelőtt 18:05: Nagyon igazad van kb ez a helyzet mindenkinél aki nem mer kezdeményezni.
2010. jan. 6. 19:15
 17/22 A kérdező kommentje:

hát igen... a 18:05 jó választ adott!

75%

Én sohasem aláztam még meg egy szerelmes pasit sem.

Aki okos az lehet szép is és egyáltalán nem járnak olyan pasasokkal, mint amelyeket leírtál.

A pasik is

-jóképű és erkölcstelen kurafi és buta

-rendes de ronda

-aki meg jóképű+rendes+okos is= az foglalt 20 éves kora óta!

Ugye ez a lányok szerint így van?!

Akkor igaz is, ugye?

Ne általánosíts.

2010. jan. 6. 20:25
 18/22 anonim ***** válasza:
18:05 jól mondja. Amúgy ha ilyen k.rva okos vagy miért kérdezel ilyen baromságokat?
2010. jan. 6. 20:32
 19/22 A kérdező kommentje:

megerősítést akartam, hátha mégis rosszul gondolom. Itt sok ilyen kérdés van, és meglehet vannak más nézőpontok is:)

Köszi mindenkinek a választ /a frusztrált fijúcskának is:)

2010. jan. 6. 20:41
 20/22 anonim válasza:
Mert a lányok kib.sz.tt bunkók, és visszautasitanak
2010. júl. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!