Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A barna haj barna szem sokkal vonzóbb, mint a szőke haj kék szem nőknél?
Figyelt kérdés
Csak a külsőt tekintve.2014. jún. 19. 13:56
11/15 hunbula válasza:
Most amúgy barna szemből is annyi féle van. Sötét, már-már feketés barna. Meleg csokoládébarna. Zöldesbarna. Nagyon világos, aranyszerű barna. Barna pici bronzsszínű sugarakkal, pöttyökkel. Nem értem, hogy lehet azt mondani, hogy egyik sem tetszik...
Aztán persze úgyis az fog számítani, hogy néz vele egy lány, nem? ;)
12/15 A kérdező kommentje:
:D :D
2014. jún. 19. 16:00
13/15 anonim válasza:
Nekem zöldeskék, attól függ, hogy esik rá a fény, néha meg szürkészöld.
Amúgy a legtutibb a sötét haj zöld szem - meg úgy alapból a zöld szem.
Apa szőke, kék szemű (igazi herceg fehér lovon alkat volt, mikor anyával összeházasodtak :D) a barátom barna hajú, kék szemmel, és még mindig képtelen vagyok mosolygás nélkül állni a tekintetét ;)
14/15 anonim válasza:
Nekem például sokkal jobban tetszenek az ilyen lányok
15/15 anonim válasza:
Mármint a barna szem, barna hajjal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!