Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vélemény?
2014. jún. 19. 13:54
2/14 A kérdező kommentje:
:DD
2014. jún. 19. 13:57
4/14 anonim válasza:
Mehet ,de nincs jobb ? Túl komoly sőt eröltetett kicsit .
5/14 A kérdező kommentje:
kecske
2014. jún. 19. 13:59
6/14 anonim válasza:
Ez egy k***va jó kép, mehet profilba. Nem tudom ki fotózta, annyit tennék csak hozzá, hogy magasabb szögből lenne érdemes, hogy a kamera lencséje egy vonalban legyen az orroddal. Abból a szögből érvényesül jól ez az arckifejezés.
A szád meg.. :-$ Szexi.
7/14 A kérdező kommentje:
Jah, csak én fotóztam.. Feldobtam a polcra aztán egy két manuális beállítás, hogy a fókusz ne bolonduljon meg míg az időzítő alatt az objektív elé ugrok, aztán ennyi.. Köszi a tippet!:)
2014. jún. 19. 14:02
9/14 anonim válasza:
A kecske biztos nekem jött :-P
A válaszom nem negativ szerintem .Deeeee a kecskéért azt mondom hogy egy erőszakos g*cinek nézel ki .
10/14 A kérdező kommentje:
Rendben Szia
2014. jún. 19. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!