Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell lepontozni, ha vállalom, hogy nekem jobb egy nagyobb méretű pasival?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 16:25
21/28 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagymellű nőket kérdező -.- Bocsika, nem fekszem le veled.
22/28 A kérdező kommentje:
21.
Bár nem ez volt a kérdés, de örülök, hogy vetted a fáradságot, és írtál.
Én nem foglak lepontozni, amiért nem vagyok az eseted.
2014. jún. 18. 17:29
24/28 anonim válasza:
Félre értettél :D Nem arra céloztam azzal amit írtam hogy te ezt nem érthetnéd hanem arra hogy hasonló hülyeséggel piszkálnak engem is. Nem hibáztatlak érte sokan támadnak azt hitted én is. Kifejtem nyíltabban. Azért mert neked ez tetszik nem gond te ilyen vagy és CA! Többi kisméretű meg szívja a fogát mert nem foglalkozol velük a nők meg azért mert nem vagy egy véleményen velük :D Még rövidebben: magadnak akarj megfelelni ne másoknak :)
25/28 anonim válasza:
Tévedtem nem is jó fej. Máglyára!
26/28 anonim válasza:
Engem is lepontoznak amikor nyilatkozok a km hosszú falloszomról, pedig nekem rosszabb. Ritka a megfelelő méretű gumi, nehezen fér be, lecsökken a vérnyomásom ha feláll ..... mint ahogy nagy csöcsökkel se tud az ember hason aludni
27/28 anonim válasza:
Leglább elmondhatnád mi a minimum cm elvárásod...
28/28 Beviz Elek válasza:
sok embernek beletaposol a lelki világába mert minden olvassák hogy van az övékénél nagyobb is. nálunk ez örökös verseny
sok ember álszent, minden nap olvashatjuk itt, hogy s párjukkal maradnának, ha: kicsi, nem áll fel, a csaj nem oboázik, elhízik
emiatt hamar összejön a lepontozás
én ezzel nem foglalkozom, mindenki találjon olyat aki kielégíti az igényeit és fordítva is
én átlagos vagyok (vagyis szerintem, nem másét nézegetem), hiâba vonz a kérdezö két nagy cs cse ha nem passzolunk. föleg ha husis is mellette
de ha nem lenne csajom azért megmâsznâlak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!