Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti is irigykedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is irigykedtek a kigyúrt vagány csávókra? Elsősorban vékony fiúkhoz szól a kérdésem!

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén,én rettentően irigylem ezeket a férfiakat,akik mondhatni profi testépítők és tökéletesen kidolgozott testtel rendelkeznek.Én is szeretnék ilyen lenni,ezért edzek keményen hónapok óta,de jelenleg még nagyon vézna vagyok:188cm és 82kg.Ezek a kigyúrt csávók bármelyik csajt megkaphatják,akit kicsit is akarnak,nincs olyan aki ellen tudna állni nekik,mindegyik álma egy ilyen erős,izmos,határozott,domináns férfi,aki fizikális erejét kihasználva késztet meghunyászkodásra másokat,ami örömmel tölt el minden nőt,ha ez a bizonyos férfi az ő párja.
2014. jún. 18. 15:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
igen majd ha 25-30 évesen is egyedülállóak lesztek,amikor ezek a kigyúrt csávók már kétgyerekes családapák és a ti életetekben az egyetlen esemény a munka lesz,mert egy csaj sem kíváncsi rátok,sőt a legtöbb már elkelt,akkor is azt mondjátok majd,hogy "leszarom".
2014. jún. 18. 15:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen valószínű. Tudod vannak ilyen emberek, akiket nem izgat, hogy mások mit csinálnak. Úgy látom te nem tartozol közénk. Nagy veszteség, pedig hihetetlen okosnak tűnsz. :D
2014. jún. 18. 15:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja csak ha a kigyúr csaávó nem természetesen edzett 30 éves körára olyan, izületi betegségei lesznek hogy öröm nézni.
2014. jún. 18. 16:02
 14/24 A kérdező kommentje:
érdekes,én még nem találkoztam ilyennel,aki fiatalon kigyúrt volt,az 50-60 évesen is fitt,erős,izmos
2014. jún. 18. 16:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én szeretnék úgy kinézni, mint ez a Dízel gyerek, de pont nem a lányok miatt. Sőt, nekem olyan lány nem kéne, aki így szóba se áll velem, izmosan meg rám mászik az első adandó alkalommal...

Inkább azért akarj izmos lenni, hogy jól érezd magad a bőrödben és jobban bírd a terhelést. Ha pedig már te feltetted ezt a kérdést, akkor szégyelld össze magadat!

2014. jún. 18. 16:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Fogyatékos vagy, ennyi.
2014. jún. 18. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy felszínes nő miatt, akinek csak a külső számít, NEM változnék. SOHA! Vékony vagyok, mégsincs bajom a nőkkel, mind szerette bennem, akikkel összeakadtam. Sőt, izgatónak találta. Magyarán a zsák a foltját mindig megtalálja a kigyúrt pasi is, a vékony pasi is. PUNK TUM!
2014. jún. 18. 16:17
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Nekem kifejezetten a vékonyabb srácok az eseteim, de ez is maximum a legelső benyomásnál számít valamennyit. Amúgy is: te bármelyik vékony, nagymellű lánnyal összejönnél? Az utolsó mondatod pedig kifejezetten sértő. Nem az a lényeg, hogy hogy nézel ki, hanem hogy milyen a kisugárzásod. Valószínűleg azok a kigyúrt férfiak akiket te ismersz, elégedettek a testükkel, magabiztosak, és ez látszik rajtuk. Ha te is elfogadnád magadat (ami tudom, hogy nem egyszerű), jobban is éreznéd magad a bőrödben, és ez rajtad is meglátszana, valószínűleg népszerűbb is lennél az ellenkező nem körében.
2014. jún. 18. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, van barátod?:)
2014. jún. 18. 16:30
 20/24 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ hogy ezt én nem tudtam, pedig pont pár hete fújtam le gázspray-vel egy ilyen felfújt állatot mivel a nem szó értelmezése nehézségeket okozott neki. Ahhoz képest, hogy "Ezek a kigyúrt csávók bármelyik csajt megkaphatják,akit kicsit is akarnak,nincs olyan aki ellen tudna állni nekik,mindegyik álma egy ilyen erős,izmos,határozott,domináns férfi,aki fizikális erejét kihasználva késztet meghunyászkodásra másokat" ennek úgy potyogtak a könnyei mint egy pár hónapos csecsemőnek.

És félreértés ne essék, én is sportolok be is jön ha valaki sportos, izmos de van határ abban is. Az viszont ha valaki nyomul és határozott elutasításra is folytatja esetleg agresszívkodik az nem domináns viselkedés hanem bunkóság és az a közhiedelemmel ellentétben nem sok nőnek jön be.

2014. jún. 18. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!