Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most omlottam teljesen össze....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most omlottam teljesen össze. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Sose szoktam nyafogni de mar nem bírom..

18 éves vagyok és akarmibe belekezdek NEM sikerül. Nem születtem jóképűnek,az alap testalkatom is vacak hiaba a sok edzés,csendes is vagyok,emiatt kevés barattal és a lányoknál abszolút sikertelen. A csaladi életem sz*r,a rendetlen,enyhén alkoholista apammal élek. Azt hittem hogyha bekerülök egyetemre ott kitörhetek ebből de elrontottam az emelt szóbelimet a rengeteg tanulas ellenére szóval szerintem az se lesz meg. Izgultam ezért banalis dolgok nem jutottak eszembe. Olyanok jobban szóbeliztek nalam akiknek 10-20%-kal rosszabb volt az írasbelijük..

Zenélek 11 éve de arra meg persze nem jár pluszpont szóval kb ez is felesleges.

Tényleg komolyan foglalkoztat az öngyilkossag gondolata..és holnap még közép szóbelik. Aztan meg egy sivar,baratok és baratnő nélküli nyar majd egy gyorsétterem takarítói szekciója.

Hogy szerezzek életkedvet? Köszönöm ha elolvastad.

18/F

18/F

2014. jún. 18. 09:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves 3as, ezt komolyan mondod 18 évesen?:D Képzeld el, engem nem vettek fel műszaki egyetemre anno, de elmentem csináltam egy idegenvezetői okj-t, hogy diák maradjak és mellette fél évkor újra érettségiztem emelten, meg letettem egy nyelvvizsgát és képzeld felvettek! Év végére lett egy szakmám és egy sikeres felvételi jelentkezésem! Nem hiszem, hogy ennyi idősen kéne osztanod az észt, amiről nincs fogalmad!
2014. jún. 18. 10:00
 12/17 anonim válasza:
NE OMOLJ MÁR ÖSSZE!! csak rajtad múlik hogy mit csinálsz, hogyan élsz, mit érsz el az életben. Edz ha kell, barátkozz!! és ha nem jön össze? hát istenem, akkor valami más vár rád:) csak tarts ki, mert sikerülni fog ;)
2014. jún. 18. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
milyen hangszeren játszol?
2014. jún. 18. 10:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Cselló.
2014. jún. 18. 10:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Na elolvastam par öngyilkos fórumot és szószerint rosszullettem úgyhogy téma ejtve :D
2014. jún. 18. 10:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok 11-es neked úgy jött ki, de nem mindenkinek én azt mondom amit látok, és ahogyan én is állok.Nem osztom az észt csak leírom a tapasztalataimat ,amiből elég sok van.Ja és nem kell lenézni azért mert 18 vagyok,attól még sok dolgot tudhatok.
2014. jún. 18. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
3-as voltam.És mégegyszer leszögezném mert neked úgy jött ki másnak még nem biztos ,te is elhasalhattál volna valahol.18 éves koromra meg azt mondom küzdjön mindenki.
2014. jún. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!