Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most omlottam teljesen össze. Hogyan tovabb?
Sose szoktam nyafogni de mar nem bírom..
18 éves vagyok és akarmibe belekezdek NEM sikerül. Nem születtem jóképűnek,az alap testalkatom is vacak hiaba a sok edzés,csendes is vagyok,emiatt kevés barattal és a lányoknál abszolút sikertelen. A csaladi életem sz*r,a rendetlen,enyhén alkoholista apammal élek. Azt hittem hogyha bekerülök egyetemre ott kitörhetek ebből de elrontottam az emelt szóbelimet a rengeteg tanulas ellenére szóval szerintem az se lesz meg. Izgultam ezért banalis dolgok nem jutottak eszembe. Olyanok jobban szóbeliztek nalam akiknek 10-20%-kal rosszabb volt az írasbelijük..
Zenélek 11 éve de arra meg persze nem jár pluszpont szóval kb ez is felesleges.
Tényleg komolyan foglalkoztat az öngyilkossag gondolata..és holnap még közép szóbelik. Aztan meg egy sivar,baratok és baratnő nélküli nyar majd egy gyorsétterem takarítói szekciója.
Hogy szerezzek életkedvet? Köszönöm ha elolvastad.
18/F
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!