Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már egyszerre 2 emberbe szerelmes?
nem elméletekre vagyok kíváncsi,arról hogy ez ki szerint mért nem lehetséges, hanem emberek történeteire akikkel ez megtörtént.
nem mondom,hogy mindenki képes erre, tudom, hogy ez úgy hangzik elsőre logikusnak, hogy ha valaki kettőbe szerelmes, akkor valójában egyikbe se..
csak hogy én pl racionális típus vagyok, nem vakulok el a szerelemtől,ha érzem, és velem már 2 szer is lehetett volna ilyen, hogy kettő iránt érzek szerelmet..
valakinek valami érdekes sztorija, tapasztalata? :)
igen.
Az egyik egy 12 évvel idősebb férfi volt. Egy ideig csak ő létezett. Aztán megismerkedtem egy 20 éves fiúval, na akkor már róla is álmodoztam. Szenvedtem, hiszen mindkettőbe szerelmes voltam. Reméltem,hogy valamelyikkel összejöhetek,de nem így lett.
A 12 évvel idősebbnek barátnője lett, és nem akartam őket szétválasztani.Fájt,hogy nem lehet az enyém,de elfogadtam.
Aztán jött a másik nagy csalódás a 20 évesről kiderült,hogy homoszexuális..
Hát ezt megszívtam..egyik se lehet az enyém,csak álmaimban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!