Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hogyha egyénileg teszek fel magamról ide képet, akko jó pontokat kapok, de ha másokat is felteszek magam mellé, és pontozni kell, akkor mindig 2-3 pontot kapok, és olyankor már senkinek sem vagyok az esete?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérnék!

2014. jún. 17. 20:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
mutathatok képet a barátnéimrél, nem csúnyék, de szerintem nm is kimondottan szépek
2014. jún. 17. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
NA mutass pár képet kérlek:)))
2014. jún. 17. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Hadd lassa a zsuri! Majd mi negmondjuk ki a szep!
2014. jún. 17. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet, pártatlan véleményt mondok.
2014. jún. 17. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
A szépség relatív, én pl. pasiként is rendszerint csak elutasítást, fanyalgást kaptam a külsőt illetően, pedig nem vagyok bűnronda, most meg hirtelen több lány is akadt, aki ismerkedni akarna velem. Valószínűleg az lehet a helyzet, hogy ha többen vagytok egy képen, akkor a többiek jobban mutatnak (nem feltétlenül szebbek, csak pl. másabb a kisugárzásuk, nagyobb a mellük, ki tudja). De inkább örülj annak, hogy egyébként jó pontokat kapsz, én ha pontozást kértem volna, akkor sem végeztem volna jó eredménnyel, ha csak egyedül lettem volna a képen. :) Így is ha küldtem valakinek, általában húzták a szájukat a leányzók, meg azt válaszolták, hogy nekik nem tetszem, mindezt rendszerint nem éppen kiemelkedő esztétikai értékkel bíró nőszemélyek tették. A lényeg az, hogy ne keseredj el emiatt, az a fontos, hogy önmagadért értékeljenek, ne másokkal összehasonlítva.
2014. jún. 17. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem küldesz képet magadról, meg együtt a barátnőidről?

Kíváncsi vagyok, hogy mekkora az eltérést.

Nem áll szándékomban megbántani vagy visszaélni a képekkel, szóval nem kell aggódnod. : )Ráadásul lány vagyok és semmi hajlamom nincs. : )

2014. jún. 17. 20:43
 17/18 A kérdező kommentje:
ha írtok privibe, akkor küldök képet
2014. jún. 17. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Irunk ! ..én mindig nagyon őszintén mondok véleményt .
2014. jún. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!