Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak simán kérjem meg, hogy nyaljon ki?
nem merem
19/L
1.5évejárunk
Nekem eleve soha olyan pasi nem kellett, aki orálisan nem kényeztetett, szóval én biztos nem vártam volna másfél évet arra, hogy csinálja.
Szóval, naná, hogy mond meg neki. Drágám, jól esne, ha a nyelveddel is kényeztetnél.
Mondjuk arról nem beszéltél, hogy te csinálod-e? Amennyiben igen, úgy valószínűleg ő nem is akarja alapvetően, mert akkor már rég viszonozta, ha pedig te sem csinálod, akkor miből gondolod, hogy ha te nem csinálod, akkor ő akarja csinálni? Ez szerintem egy oda-vissza működő kapcsolat.
Szóval nyugodtan beszéljétek meg! Másfél év után tán vagytok már olyan viszonyban, hogy beszéljetek róla, nem?:)
hát én 1,5 hónap után mondtam a barátnőmnek, hogy szeretném kinyalni :D lassan egy évesek leszünk és még nem volt olyan, hogy ne tudtuk volna kerekperec megbeszélni a dolgokat :D
amúgy a barátnőm szokott küldeni gif-eket ebben a témában, hogy próbáljuk ki azt is megpróbálhatod :D
18/f
én elég gyakran kényeztetem őt orálisan, szeretem,
de nem tudja, hogy én többször akarnám azt is
elég visszafogott vagyok
na kerem akkor egyszeru amikor te szopikazol neki es ugy intezzed hogy az agyban vagytok akkor szepen fordulj es helyezkedj olyan pozban hogy fejjel lefele olyan franciazos pozban hogy amikor te neki szopizol akkor a nemiszervedet iranyitsad lassan oda es fordulj szandekossan szepen abba helyzetbe hogy a szjahoz kozel legyen a nemiszerved....-juj de oda bujnek egy kis lefetyre- aztan lassan fordulj ra a fejere hogy vegye a lapot es ne legyel szegyenlos ha beveszed a szerszamjat a szadba es a gazember beled elvez akkor igenis es vegye a lapot es nyaljon neked ha egyatalan nyalt mar noi nemiszervet a fagyin kivul..mert az is lehet hogy meg nincsen ehhez tapasztalata..vajon hany eves ez a geniusz hogy ilyen alapveto dolgokat a lanynak kell osztonoznie... vajon a szopizast o kerte tolled vagy te bujtal oda es bekaptad neki eloszor...akkor vajon ellenkezett? Mondom csak szepen komotosan ugy helyezkedj hogy ertsen a szobol...ha ez nem dolgozik akkor emlitest tehetsz neki azt sem kell durvan hogy dragam akkor most nyalj ki..Azt is lehet hogy rakerdezel milyen amikor szopizok neked kedvesem..jol csinalom vagy van ami nem tetszik aztan ha kifejti a velemenyet akkor te is elmondhatod ja hat ez szep de tudod nagyon kivanlak es jo lenne ha te is egy kis nyelveske lazulast a peckemben izgatolag csinalnal..jujuj az nagyon feldob....azt kivanom ahogy te a spanglit mondhatod mert teged az izgat es engem pedig ha te csinalnal nekem valamit.....erre csak lep....aztan ha jol tudja csinalni akkor nyert ugyed van ha meg tapasztalatlan akkor szar ugy mert majd nyal mindent osszevissza akkor majd jon a gyakorlat hianya de azt is ravezetheted hogy mit kell es mit nem kell nyalni....
((ha ez sem megy biztosssan van vallkozo jellegfu aki ezt bevallaja mert szeret nyalni sot bevonahtsz mast is aki elmondja a fiudnak hogy mi a jo ebben...akar szemletetve a te puncidat mas fia kinyalja es o nezi hogy a gyakorlott nyalo mit is csinal de ez mar lehet hogy neked extrem lenne....)) Aztan refersaljal hogy mi lett akar priviben is mert...drukkolok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!