Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg egyes idióta csávókkal, hogy nem akarok egy éjszakás kaland lenni senkinek?
hmmm
Az én anyám úgy tanított, hogy az a k. akinek ez a foglalkozása. Nőt nem nevezünk annak, pláne nem csak úgy indulatból. És szerintem nincsenek r--ancok. Legfeljebb olyanok aki lépten nyomon átverik a párjukat.
Egy felnőtt nő el tudja dönteni, hogy akar e valakivel szexet, vagy sem. És nem lesz rossz ember ha akar. Testi igénye, amit ő dönt el mikor,kivel,hogyan. Plusz ehhez másnak semmi köze, főleg nincsen joga ezért r---ancozni.
Alapvetően egy bizonyos kultúr szint felett nem r--ancozunk nőket és kész.
továbbá szép kis társaság lehet. Az már önmagában szép kultúra lehet, ha "meghúztam azt a --ncot" kifejezést használja valaki. Szép értelmi színvonal lehet.
Életemben nem mondtam ilyet egyetlen partneremre se. Sőt a saját barátaim sem tudták, hogy éppen kivel mit csináltunk.
A szex nem bűn, értelmes emberek között nagyon is jó dolog, ajánlom figyelmedbe. De persze lehet ordenáré módon hozzáállni, és csinálni. Mindkettőre van szép számmal példa.
Csak ugye az értelmesen, és kultúráltan mívelt alkalmi szexről nem esik túl sok szó, mert a mívességhez hozzá tartozik, hogy nem mondja be a hiradó annyira diszkrét :D
25# ez irreleváns kérdés volt.
itt arról van szó, hogy a valaki kikérheti magának, hogy ő nem ribi, mert ő igényesen válogatja meg a répát. meg ő amúgyis felsőbbrendű. bezzeg más ribi lehet aki ugyanazt csinálja, mert ő alapból nem annyira értékes ember! mieza gennyes elitista, gondolkodás? te valami politikus vagy?
kezdjük ott, hogy a kérdező általánosít a férfiakra, mint egy későbbi hozzászólásából kiderül, egyetlen személy miatt
egyébként meg ez tényleg egy hülyeség, hogy aki egyéjszakás kalandokat keres az tróger...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!