Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik valakinek? Lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik valakinek? Lány vagyok (kép )

Figyelt kérdés
Az ilyén göndör haj ( csak a hajam vége) [link]
2014. jún. 17. 14:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen göndör: [link]

Nem tudom mennyire tudod összehasonlítani a tiéddel :) Engem néha még az utcán is megállítanak, hogy milyen szép göndör a hajam, a fiúk/lányok nagyon szeretnek vele játszani :D

2014. jún. 17. 14:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Neked nagyon szép a hajad *-* Nekem is hasonló. Csak inkább alul göndör és rövidebb.
2014. jún. 17. 14:42
 13/23 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek nagyon szép göndör haja van, sokaknak tetszik és mondják, hogy milyen szép göndör, de ő sokat foglalkozik vele, hogy ne összevissza álljon. Minden reggel majdnem egy óra míg megcsinálja (zselézi is).

A te képeden nem sok minden látszik, mert elég elmosódott, de az igen, hogy elég kócos és összevissza áll. Szerintem többet foglalkozz vele, és növeszd meg egy kicsit hosszabbra.

2014. jún. 17. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
11-esé nem annyira tetszik, de a tiéd kérdező igen. Szívesebben láthatnálak arccal.
2014. jún. 17. 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:
attol fugg, milyen az osszhatas. csak a hajad alapjan nem mondok velemenyt :)
2014. jún. 17. 14:54
 16/23 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszik :)

szerintem a göndör haj 1000-szer szebb mint a sima egyenes

főleg barnába nagyon gyönyörű tud lenni :))

2014. jún. 17. 14:56
 17/23 anonim ***** válasza:

A 11-esé az nagyon gyönyörű szerintem,azzal én is szívesen játszanék. :)

Kérdező,a tied is lehet szép,csak lehetne valóban hosszabb,és valóban ha lehet foglalkozz az ápolásával többet szerintem,bár lehet csak a kép nem annyira jó róla. :)

2014. jún. 17. 15:00
 18/23 A kérdező kommentje:

Növesztem , csak sajnos nagyon lassan nől :(

Rengeteget foglalkozok vele, hajpakolások , olajok...

Fényes meg puha is, csak itt a képen nem igazán látszódik.

2014. jún. 17. 15:03
 19/23 anonim ***** válasza:
nem
2014. jún. 17. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen, tetszik!

Én utálom ezt a vasalt egyenes hajat. Illetve unom, hogy (majd) mindenki ilyet akar.

2014. jún. 17. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!