Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagy valamelyik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagy valamelyik itt fellelhető felhasználóra, de nem mersz ráírni?

Figyelt kérdés

Természetesen olyan emberre gondolok, aki névvel válaszol és ezek alapján szimpatikusnak találod.

Nekem tetszenek egy bizonyos ember válaszai, de nem visz rá a lélek, hogy ráírjak és nem is ismerkedés céljából, hanem, hogy egy jót beszélgessünk. Néha látom, néha nem, nem lóg állandóan a Gyakorin. Az életkorát sem tudom, azért az is fontos.

Vajon miért vagyok gyáva?

Veled volt már ilyen?

Vagy most nagy hülyeségeket hordtam össze? :)

2014. jún. 17. 08:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
akkor így jártál. maradj gyáva.
2014. jún. 17. 08:51
 12/13 anonim válasza:

nyugodtan írj rá. :)

egyszer előfordult velem is aztán rámírt :) jókat beszélgettünk.

2014. jún. 17. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az a típus, aki csak úgy írogat mindenkinek, de amikor fontosnak éreztem valamiért, akkor mindig írtam privátot és sosem esett bántódásom.

Nyugodtan írj, akinek szeretnél, a legrosszabb, ami történhet, hogy esetleg nem kapsz választ, vagy azt írja, hogy nincs kedve beszélgetni. Ez meg azért nem olyan nagy tragédia egy anonim oldalon.

A másik esetben egy jót beszélgettek, a legszerencsésebb esetben pedig lehet, hogy rögtön meglesz a közös hullámhossz és még bármi lehet belőle.

Nem veszthetsz semmit.

2014. jún. 17. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!