Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a szőke lányok a pasiknak?
11-es, ez viccnek is borzalmas. Ne tedd!
Ez szerintem is hülyeség, bár tény, hogy egy időben hihetetlenül divatos volt a szőke haj. Pont a napokban gondolkoztam azon, hogy eddig a nők, akik az életemben voltak, kb. 90%-ban szőkék voltak. Sokkal különlegesebb tőle a nő, a természetes szőkétől pedig méginkább az!
Én nő vagyok, pont hogy azt tapasztaltam ill. tapasztalom, hogy a szőkék tetszenek a legtöbb pasinak, itt is és külfödön is. Nem számít, ha átlagos, és előtte barna volt és nem vette észre senki, amint befesti szőkére (pláne ha szolizik), rögtön észre veszik és hirtelen jó nőnek találják.
Sok nőnél ezt látom, aki eredetileg barna volt, hogy azért festi szőkére a haját, mert hogy a szőke haj feltűnő, jobban akar tetszeni a pasiknak.
Olyat is láttam, hogy háttal állt nekem egy nő az utcán, néztem, milyen szép szőke haja van, meg akartam nézni, hogy biztos maga a nő is szép.
Nem egészen, közelebb mentem, megnéztem és azt láttam ronda, ráncos, nagy horgas orra van. A munkások meg fütyültek utána ahogy végig ment, az arcát nem vagyok benne biztos, látták.
Mondta már nekem srác ismerős, azért szereti a szőkéket, mert abból kevés van, barnából túl sok.
Én nem akarom befesteteni a hajam szőkére, valakinek ne azért tetszek mert szőke a hajam, hanem mert anélkül is tetszem és a személyiségem miatt.
Egyszer egy jelmez kedvéért, beöltözös buli volt, felvettem szőke parókát (az olcsó gagyi fajtát, erre az alkalomra jó volt), készültek képek, és több ismerősömnek mutattam, nem magam miatt hanem csak meséltem milyen jó buli volt (többen rajta voltunk képen), az anyukám szerint szörnyen állt. XD
Mégis némelyik srác haverom köztük magyar, meg külföldi ismerősöm (közel-keleti), ott ájuldozott, hogy húúúúúú de jól áll a szőke haj, ő szőke haj párti, milyem nagyszerűen nézek ki, milyen jól állna és szereti is a szőkéket.
Kissé idegesített, mert az a tipikus nagyon világos szőke volt, el is volt csúszva, és még csak nem is igazi haj volt (most egy vagy két alkalomért nem akartam drágán igazi hajból, befestetni nem fogom hogy tönkre tegyem), és ott lelkendeztek, és szerintem is furcsán néztem ki vele a fehér bőrömmel.
Mondtam, maradok inkább az eredeti hajszínemnél.
Ez, hogy valaki felnőtt (20-on meg 30 x évesen) ennyire ne tudjon eltekinteni attól, kinek milyen a haj- meg szemszíne, beszűkíti az ideálját, az nekem olyan gyerekes, éretlen.
Egy időbem volt ideálom (tini koromban kb.), szerencsére kinőttem.
És életem nagy részében nem azt néztem, hogy a fiú akit megismertem, szőke, barna, kék vagy barna szemű, hanem az összhatást, és milyen a személyisége.
Hál' Istennek, a barátom is olyan, hogy nem számítanak neki az ilyen dolgok, neki tetszik az eredeti hajszínem is, nem várná el befestessem, neki mindegy is lenne, úgy vagyok neki jó ahogy vagyok.
Ha szőke vagy ha nem, nézz ki úgy ahogy jól érzed magad, ne érdekeljen mi tetszik vagy mi nem tetszik pasiknak, azzal foglalkozz, aki önmagadért, nem a hajszínedért érdekled, mindenhogy tetszel neki, és meg akar ismerni.
Egy időbem engem is ez foglalkoztatott, kinek mi tetszik, kicsit irigykedtem is a szőkékre, nekik szépnek se kell lenni meg semmi, és már szépnek találják őket.
Azóta rájöttem meg kell válogatni a pasikat, akinek szőke kell akkor keressen szőkét, ő dolga. Ha ennyire beszűkíti ideálját, és emiatt lehet elszalaszt egy olyat, aki sokkal inkább alkalmasabb lenne társnak, csak épp nem szőke.
Nekem pl. sose volt szőke pasim, de nem bánom.
Az én Kedvesem helyes, és nagyon kedves, jólelkű, nekem csak ez számít, nem érdekel semmi és senki más.
A pasiknak is ezt kéne nézni, hamár külső is számít, igen szép legyen, de mindegy legyen a haj- és szemszín, de sokkal fontosabbnak kellene lennie belső tulajdonságoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!