Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szerelmes vagyok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerelmes vagyok vagy ri*banc?

Figyelt kérdés

Tetszik nagyon egy srác, és azon gondolkodtam, hogy ha mondaná, hogy csak megdugni akar, de semmi komoly, én belemennék, hogy használjon ki.

Utána persze gondolom utálnám magam, de ez mi?

2014. jún. 15. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Irj azonnal.dugunk.
2014. jún. 15. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
szerelmes ri_banc vagy a legrosszabb párosítás :)
2014. jún. 15. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
ribi vagy....de az a igazi ribi
2014. jún. 15. 23:02
 4/9 WheneverYouWant ***** válasza:
Az hogy fel vagy izgulva... ehhez kell egy alapvető önuralom hogy ne legyél ri**c. 20 éves kor felett ez már senkit nem érdekel azzal fekszel le akivel csak akarsz...
2014. jún. 15. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak hülye vagy és tapasztalatlan. Mert utána az fájna, hogy nem kellesz neki másra.
2014. jún. 15. 23:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fájna utána, de legalább addig az enyém lenne.
2014. jún. 15. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
HA nincs csaja a srácnak, akkor miért ne?
2014. jún. 15. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Inkább csak nincsen önbecsülésed.
2014. jún. 15. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy r*banc, mert nem bárkivel tennéd ezt, hanem csak azzal az egy sráccal....legalábbis ebből a szövegből nekem ez jött le. Gondolom annyira akarod már az érintését is, annyira vonzódsz hozzá, hogy jelenleg úgy érzed, hogy még az egyszeri szexben is benne lennél. Később meg persze bánnád, csak most annyira kívánnád, hogy nem tudsz ép ésszel gondolkodni. Ismerős az érzés (soha nem tettem meg, csak éreztem már én is így).
2014. jún. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!