Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és meleg....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és meleg. Elakarom mondani a legjobb barátomnak aki fiú. Hogy csináljam? Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 22:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
ha igazán jó barátod,akkor meg fogja érteni.:)
2014. jún. 20. 00:29
 12/17 anonim válasza:
100%
Nagyon vigyázz vele ha jól ismered őt és tudod , hogy nem fog kiborúlni a hír hallatán akkor elmondhatod neki DE ha nem akkor óvatosan tedd szóvá és alaposan gondold át , hogy mit mondasz neki. Én nagyon régóta szenvedem és nagyon rossz dolgot tettem pedig még csak 14 vagyok ráadásul keresztény családom van és nem tudom mit tegyek remélem neked síkerűl elmondani. Ha érdekel még valami írj.
2014. jún. 23. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Én szintén ilyen helyzetben vagyok, de én úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz egy normál kapcsolatom addig nem mondom el senkinek.
2014. jún. 23. 22:07
 14/17 anonim válasza:
13%

Így:

-Béla te szereted a lányokat?

-Ja.

-Én nem...De a fiúkat..Izzéé..MELEG VAGYOK!

naggyábóó így.

2014. júl. 6. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
tenyleg eloszor meg kell tudni hogy velekedik a melegekrol es aztan,es azt is meg mondani hogy o szoba se johet nallad, ird majd meg mi volt
2014. júl. 9. 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

Így:

- Te meleg vagy?

- Nem

- Én igen :D

2014. aug. 15. 16:02
 17/17 anonim válasza:
Figyelj, a legjobb baratom szinten fiu, hetero, en elmondtam neki, raadasul azt is, hogy bele voltam esve nem keves ideig. es teljesen jol fogadta. bar teny hogy rola eleg sokan hiszik hogy meleg... na de a lenyeg, hogy igazabol amiota elmondtam neki tobbet beszelunk, jobb a kapcsolatunk, szval szerintem megeri ha megvan kozottetek egy eleg eros bizalom
2015. máj. 31. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!