Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » És ha nem lehet engem háziasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És ha nem lehet engem háziasítani?!

Figyelt kérdés

Szabad ember vagyok, és nem akarom magam korlátok közé zsúfolni. Vágyom a szerelemre, mégsem akarok komoly párkapcsolatot, ugyanakkor az alkalmi szex sem jöhet szóba, nincs gusztusom hozzá, és nem is a szex az, amire leginkább vágyom, inkább gyengédségre. Ilyenkor mi van?

Lány

2014. jún. 15. 20:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
47%

Amit eddig is és amire a gyakorlat alapján mondom, hogy nők tömegeinek ez megfelel.

Általában a nőknek, akár komoly, akár alkalmi kapcsolatra: Értek a nőkhöz. Olyan stílusom, viselkedésem, testbeszédem van, ami vonzó a nők számára. Tudom mit kell mondani a nőknek, hogy érdeklődést és szexuális vágyat keltsek bennük. Tudom hogyan alakítsak ki nőkkel általánosan minél hamarabb intimitást és tudom mit tegyek ahhoz, hogy egy nő úgy érezze magát, mintha már régóta ismernénk egymást, közben meg még csak az első randin vagyunk.

+ Csak komoly kapcsolatra, hosszú távra, családalapításhoz: Keresek annyit hogy egy egész családot is eltarthatnék simán. Fontos (lenne) számomra a családom szellemi és anyagi jóléte. Foglalkoznék azzal hogy a gyerekeim normális férfiakká és nőkké váljanak.

Most hirtelen, röviden, általánosságban ezek jutottak eszembe.

2014. jún. 15. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!