Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti észreveszitek, ha kilóg, kivillan a bugyitok, tangátok? Vagy netán még rá is játszotok?
Figyelt kérdés
Ugye sok csaj hordja a farmer + tanga kombinációt, és hát ugye lehajolásnál azért ki-kivillan mindig valami... :)2014. jún. 15. 15:41
11/19 Költőnő? válasza:
Ez, mint taktikai elem? Háát nemtom nálam ez úgyis nagyon pfff kategória.
12/19 anonim válasza:
Még mindig jobb ha a tanga villan ki mint hogy a fenekem. Én pl azért hordok tangát mert azok a gatyák amiket mostanában gyártanak olyan alacsony derekúak, hogy néha ki lenne belőle mindenem ha nem lenne rajtam bugyi. Inkább villanjon ki egy pillanatra egy kis csipke mint, hogy azon röhögjenek, hogy uhh ki van segge...
De persze figyelek, hogy ne kelljen villantani de néha elkerülhetetlen. És érdekes, hogy soha nem gondolt emiatt még k*rvának. Nap mint nap látom én is a barátnőim bugyijait kivillanni nem nagyon érdekel, pasikat se érdekli. Ha meg igen akkor meg nézzenek magukba, mert alég undorító az mikor az alsógatya 3/4-e ki van a lógós gatyájukból...
13/19 anonim válasza:
a kivillanó tangád a seggeden van: együtt villannak ki......
14/19 anonim válasza:
de, hidd el, érdekli a pasikat...
15/19 A kérdező kommentje:
perszehogy érdekli, csak mi pasik már tökélyre fejlesztettük a lopva figyelést :D ám szerintem semmi baj nincs azzal ha kivillan, én cukinak találom...
2014. jún. 15. 23:23
17/19 A kérdező kommentje:
csak! mert nem tud róla, nem is sejti :)
2014. jún. 16. 20:13
18/19 Ramcsiii válasza:
Épp ez az..ha meg észreveszem éghetek,hogy mert mások biztosan észrevették.
19/19 anonim válasza:
Csak ritkán szoktam észre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!