Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú kigyúrja magát, akkor hamarosan lesz barátnője?
Figyelt kérdés
Az összes ismerősömmel ez történt,senkinek nem kellettek vékonyan/túlsúlyosan,aztán izmosa,esetleg drágább öltözékkel és kocsival megtámogatva rögtön lett barátnőjük,és nem a felszínes ku_vák közül...a rendes lányoknál is itt van a mérce.2014. jún. 15. 14:35
1/16 anonim válasza:
Te miről beszélsz?
Hát nem tudtad, h a nőknek az igénytelen, fogatlan, munkanélküli, kisfarkú pasik kellenek????!!!!
Ha izmos vagy semmi esélyed!!!!!4444!!!!
2/16 anonim válasza:
hát igen sajnos mindenkinél van, viszont miután megismeri lehet, hogy megváltozik róla a véleménye. de ha valaki külsőre megváltozik, az kicsit belsőre is.
3/16 anonim válasza:
Ciki,hogy Te is vmi divat majom akarsz lenni..aztán játszhatod magad majd..ami nem is Tevagy!
4/16 anonim válasza:
Inkább a megnövekedett önbizalom miatt csajoztak be, amit az új cuccok/külső idézett elő.
6/16 anonim válasza:
Azok bizony felszínes k__vák, akármit mondasz. Az más kérdés, hogy te ezeket tartod rendes lánynak és így ne csodálkozz, ha neked nincs.
7/16 anonim válasza:
Férfiként nem értem mit csodalkozol. Szerintem neked is jobban tetszik egy sportos,feszes,formas nő mint egy gebe vagy plöttyedt.
Az izmosabb test jobb tartast,öltözködést rs kisugarzast eredményez,nő az önbizalmad.
8/16 anonim válasza:
Rendes lány vagyok. Adok magamra, csinos vagyok, egyetemet végeztem, jó munkahelyem van, kocsit most fogok venni. Egyáltalán nem járok drága ruhákban, csupán igényes vagyok és jól öltözködök. Semmi, de semmi más elvárásom nincs a férfiak felé, mint hogy ők is hasonlóan kihozzák magukból a maximumot. Nyilván nem fogok összejönni olyannal, aki kinyúlt fölsőkben jár és nem tudok megjelenni vele egy összejövetelen vagy színházba nem képes normálisan felöltözni. Nem fogok összejönni olyannal, aki ostoba, tanulatlan és nem mer kilépni a komportzónájából. És nem, ez nem felszínesség kérdése. Ez szimplán igény kérdése...
9/16 anonim válasza:
Végre egy igazi NŐ, csupa nagybetűvel, aki meri vállalni a véleményét és nem álszenteskedik, mint a GYK büdös szutykainak 99%-a.Tessék, lehet tanulni!
10/16 anonim válasza:
Lehet,hogy lesz neki barátnője,de csak ilyen felszínes p.icsák,akiknek a külső a legfontosabb dolog a világon.Szánalmasnak tartom,hogy valaki csak azért edzi a testét,hogy találjon magának csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!