Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levehetetlen erényöv?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levehetetlen erényöv?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szerintetek egy ilyen erényövből tényleg nem lehet kiszabadulni, ha elveszik a kulcsa? Ez elég izgató, nem?

Aki hordott már ilyet vagy ehhez hasonlót, csak az írjon kérem! Elég nagy kiszolgáltatottság ennek a kulcsát valakire rábízni.

2014. jún. 15. 14:28
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondoltam

2014. jún. 15. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni hogy lehet ezt felvenni. Nézem a képet de nem értem. Valaki magyarázza el.
2014. jún. 15. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Izgató, de mire megyek vele, ha pont miatta nem tud rá felállni a farkam??
2014. jún. 15. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindig tartsatok egy kulcsot tartalékban, plusz a higiénia miatt is célszerű naponta levenni.

Azok, akik ilyen játékokban nagyon benne vannak, úgy csinálják, hogy az egyik kulcs mindig a lánynál van, a másik pedig a srácnál lepecsételt borítékban. Ha a szükség úgy adódik, a pecsétet föl lehet törni, és ki lehet nyitni az övet.

2014. jún. 15. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:

de sajnos ezekből ki lehet szabadulni ha nagyon összemegy a pénisz.

Egy kis víz és valami síkosító és már kint is vagy.

Vissza viszont valószínű nem tudod venni, ha be van zárva.

2014. jún. 17. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:

A kulcs használati hozzászólás jó ötlet.

Mi egy kis átlátszó dobozba raktuk amit forró viaszba mártottunk, hogy látszódjon ha kinyitja.

2014. jún. 18. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Valahol máshol én is olvastam, hogy ha nagyon összemegy a pénisz, akkor ki lehet húzni, viszont a karikát (főleg ha kisméretű) lehetetlen levenni, így azzal, hogy kikerül a pénisz csak kényelmetlenebb hekyzetbe kerülök, azáltal, hogy a golyókra nehezedik minden súly. Erről valami vélemény valakinek?
2014. jún. 19. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
a túlzottan kis karika is nagyon kényelmetlen.
2014. jún. 19. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!