Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti sem szeretitek ha a barátnőtök sminket visel?
Figyelt kérdés
Úgy értve hogy minden nap, és smink nélkül ritkán van. Valamint nem vastag vakolatot értek ez alatt, egy kis szemceruza, vagy alapozó.2014. jún. 15. 11:59
1/14 anonim válasza:
ha csak minimális akkor annyira nem zavar, de ne minden nap már. ha otthon van velem, minek?
2/14 BlackSword válasza:
Őszintén??? Én pl le se sz@rom... Nekem az számít, hogy jól érezze magát, ha sminkkel érzi jól magát, akkor azzal, ha nélküle, meg nélküle... Ennyi...
3/14 anonim válasza:
Imádom ha szépen ki van sminkelve a csajom .De csak kicsit ne állarcot hordjon .
4/14 anonim válasza:
nő vagyok, és sokszor kapok elismerő megjegyzéseket arról, hogy nem sminkelek. a látszat viszont csal, mert szinte soha nem megyek smink nélkül sehova.
5/14 anonim válasza:
Egy minimálisat nyugodtan viseljen ha úgy akarja utcán, társaságban. De otthon pl egyáltalán nem kell :)
Ez a smink mennyiségétől is függ egyébként. Én pl. az erősen sminkelő nőket kifejezetten csúnyának látom, ez eleve kizárja, hogy ilyen nővel járjak. Soha nem is volt erősen sminkelő partnerem :)
8/14 PearlDiver válasza:
Barátnőm heti 2-3szor sminkeli ki magát, általában akkor is visszafogottan, és ez számomra pont elég (mármint ennél több nem kell, de az se zavarna ha sose festené magát)
9/14 anonim válasza:
inkább természetes legyen a mindennapokban
10/14 anonim válasza:
én imádom, ha ki van emelve a szeme *-* akkor olyan gyönyörű :)
vakolat nekem sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!