Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó segge van? Kép!
"Úgy néz ki, mint a kérdésben lévő képeken, formátlan és nagy a valaga. "
Nem, írtam, hogy ezek szülése utáni képek, azóta már nem valami vékony. De örülök az okoskodó kifejtésednek, mosolyt csalsz az ember arcára:D Mivel néztem a sorozatot, így nem a fotóbolt az ideálom, marha!
még amit itt valaki linkelt be az se bejövős.
Formátlan, nagy.
"Nem, írtam, hogy ezek szülése utáni képek"
dehogyisnem írtad... Össze vissza beszélsz látod, azt sem tudod mit írsz :D tévedtem, mikor az eszedről tettem kijelentéseket. Amit linkeltél kép, szerinted szülés utáni. Én erre tettem célzásokat, hogy ne legyél ilyen naiv. Annak a képnek köze sincs a valósághoz.
"Mivel a sorozatot nézem"
Akkor olvass vissza egy hozzászólást, mert azt is én írtam. A sorozat 2007-ben ért véget. Jelenleg, ami a Comedy Centrálon fut az az ELSŐ évad. 1998 -as !!! 16 éves. Erről ennyit. A sorozatbeli fiatal 27 éves csaj az ideálod, nem a mai 43 éves... Én nem azt mondtam, hogy volt idő mikor jól nézett ki, de ma már rohadtul nem. Csak nem kéne megenni mindent ami a tv-ből jön meg a fotosoppolt képekből, ennyit kérek.
""Nem, írtam, hogy ezek szülése utáni képek"
dehogyisnem írtad... Össze vissza beszélsz látod, azt sem tudod mit írsz :D"
Van egy vessző a nem után! és nem, azok a képek készültek a szülés után, amit a kérdező írt ki. Ne érts félre, nem közvetlenül a szülés után:D:D Ha már ennyire buta vagy, megelőlegezem ezt is.
Értem. A buta nem én vagyok, te jössz azzal, hogy "nézzétek ezt" ... még egyszer mondom, photoshop. Egy 80 éves bácsiból olyan kockahasú csávót lehet csinálni, hogy simán begerjedsz rá. És te elhiszed, mert ilyen képeket hozol ellenpéldának. Ez a butaság.
Az intelligens emberek szerint... ostoba vagy, ne haragudj. Pont most magyarázom, hogy 7-16 éves képsort nézel, meg hogy a képek, amikből kiindult kamuk. Erre ilyet szólsz vonzó. Jól van.. szokták mondani, hogy buta emberekkel nem lehet vitatkozni, mert hülyék ahhoz, hogy felfogják az érveidet. Valóban ez történik. Feleslegesen nem idegesítem magam :D szia
azt is írtam, hogy mielőtt félreértenéd, ezek nem konkrétan szülés utáni képek. leahnak olvastam a blogját az évekig tartó evészavaráról és arról, ahogyan a terhessége során meghízott és azóta sem tud leállni. de ezt is félreértetted. nem baj, az agyam pedig nem buta, én jól nézek ki, nem rosszabbul, mint ő a fotóboltos képein, nyugi:)
27 vagyok, nem tini:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!