Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez igaz? Egy lány akkor tesz barátzónába ha látja hogy barátként viselkedsz vele. Ha a fiú barátként tekint rá a lány is úgy fog. Ezért kell szépen lassan éreztetnie a fiúnak hogy szeretne többet.
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 09:33
1/4 anonim válasza:
Azert ez nem ilyen egyszeru. Ha nem latja rajtad, hogy igazi meno alfahim vagy, akkor igyis ugyis beta himkent fog kezelni es mehetsz a baratzonaba erzelmi szemetesladanak.
2/4 anonim válasza:
Hát... nem tudom neked elmagyarázni, nálam ez tudat alatt működik. Például volt egy srác, aki többet aakrt tőlem, de én nem, meg is mondtam neki, hogy csak barátok maradhatunk, és ennyi. Másba voltam szerelmes, vele már 1,5 éve járunk, nem akartam azzal a sráccal kapcsolatot. És nem is jött be, a politikai nézeteitől igencsak égnek állt a hajam. Ez nem feltétlen kizáró ok, de nála már az volt... A mostani legjobb barátom meg, aki fiú... Hát mindig padtársak vagyunk, és így alakult. De vele talán egyszer lehet több is, mert nagyon közel állunk egymáshoz, bár a barátsága nagyon fontos.
3/4 anonim válasza:
Nálam ott elássa magát, hogy többet akar de barátként viselkedik. Nekem ettől az az érzésem, hogy nem őszinte, csak tetteti a barátságot, hogy a közelemben legyen. Ha akar valamit az illettő azt tessék az elején tisztázni, és férfiként viselkedni.
4/4 anonim válasza:
Akor tesznek barátzónába ha küsőre nem tetszesz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!