Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sok magát rondának tartó siránkozó fiú van itt, de képet egy se csatol magáról, lehet nem is annyira csúnyák mint képzelik? Itt ez a kérdés, aki magát csúnyának tartja nyugodtan linkeljen be magáról egy képet kommentbe és pontozzuk.
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 20:37
11/14 A kérdező kommentje:
senki nem küld, hát ez van :D
2014. jún. 14. 20:54
12/14 anonim válasza:
Ha írsz privátot és nem ismerős a neved akkor lehet hogy küldök. :D
13/14 anonim válasza:
Én tudom, hogy csúnya vagyok, ma is beszólogattak, hogy ez a rondaság meg ki? Ez csak egy példa a sok közül, nem kell nekem képet küldenem, itt meg főleg nem. -.-
14/14 anonim válasza:
Már 1-2emberkének kültem képet itt, akik kértek, de nem viszem túlzásba, főleg úgy hogy vannak bicska nyitogató kommentjeim amúgy itt.
Bocs, de nem szeretném magam napisz.aron viszont látni.
Meg; van bennünk, emberekbe egy kis vigasztalgatási szándék is. Ha valaki sajnálkozik akk próbálunk lelket önteni belé, itt pl felpontozzuk a külsejét, szebbnek mondjuk a valódi külsejènél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!