Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonzom a kedves, okos aranyos fiúkat? :/
Eddig csak bunko, menő nagydumás pasiaim voltak és elegem van belőlük! Azt mondták sokan, hogy unatkoznék más fajta pasi mellett, és ha ez igy van akkor én unatkozni AKAROK!!!
mindenki külőnlegesnek tart....olyan nemmindennapi + nincs még1 ilyen...stb!
De nem akarok többé nagydumást!!!
Hogyan vonzzak más fajta fiúkat is??!
16/L
Mert nem veszed észre őket például,illetve valószínűleg ők csak álmodoznak rólad,ha valóban ilyen vagy... :)
És nem igazán hinnék el,hogy bármikor is lenne esélyük nálad.Biztatni kellene őket,kedvesen viselkedni velük,mosoly. :)
Én is ilyen vagyok,de túl fiatal vagy hozzám sajnos...:/
22/F
"mindenki külőnlegesnek tart....olyan nemmindennapi + nincs még1 ilyen...stb!"
Nyilván ez itt a baj. Addig mondogatták a kis kanos fiúcskák -csak, hogy megdöntsenek -, míg elhitted és nagyképű, lenéző lettél másokkal. Ezt pedig sokan nem tolerálják.
hogy lepontoztatok, pedig csak az igazat mondtam :D
én is tudom, mennyire értelmetlen és haszontalan itt olvasni és megválaszolni a kérdéseket, amik sokszor kamuk :D
szóval én itt vagyok most, egy kis ideig, aztán megyek a dolgomra, de tudom, hogy az itteni tevékenységem hasznossága = a nullával :D (a saját életemre nézve mindenképp)
nektek sem ártana, legalább magatoknak bevallani! :D
kérdező, bocsi az offért.
Válassz engem!:D
Ronda, alacsony, félénk, gátlásos, de perverz állat vagyok. Én vagyok az igazi! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!