Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vonzom a kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vonzom a kedves, okos aranyos fiúkat? :/

Figyelt kérdés

Eddig csak bunko, menő nagydumás pasiaim voltak és elegem van belőlük! Azt mondták sokan, hogy unatkoznék más fajta pasi mellett, és ha ez igy van akkor én unatkozni AKAROK!!!

mindenki külőnlegesnek tart....olyan nemmindennapi + nincs még1 ilyen...stb!

De nem akarok többé nagydumást!!!

Hogyan vonzzak más fajta fiúkat is??!

16/L

2014. jún. 14. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Írj rám és máris megtörik a jég.
2014. jún. 14. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég kövér vagy kialakul a saját gravitációs meződ.
2014. jún. 14. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
jah, hát biztos találsz majd csak állj velük szóba
2014. jún. 14. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
mellettem nem unatkoznál, nem vagyok menő mert nagydumás, bulizni se járok, inkább számomra hasznos dologgal töltöm az időmet:) nekem is irhatsz ;) 17F
2014. jún. 14. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Mert nem veszed észre őket például,illetve valószínűleg ők csak álmodoznak rólad,ha valóban ilyen vagy... :)

És nem igazán hinnék el,hogy bármikor is lenne esélyük nálad.Biztatni kellene őket,kedvesen viselkedni velük,mosoly. :)

Én is ilyen vagyok,de túl fiatal vagy hozzám sajnos...:/

22/F

2014. jún. 14. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
4-es... pl. a gyik-on válaszolgatni? :D
2014. jún. 14. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:

"mindenki külőnlegesnek tart....olyan nemmindennapi + nincs még1 ilyen...stb!"

Nyilván ez itt a baj. Addig mondogatták a kis kanos fiúcskák -csak, hogy megdöntsenek -, míg elhitted és nagyképű, lenéző lettél másokkal. Ezt pedig sokan nem tolerálják.

2014. jún. 14. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

hogy lepontoztatok, pedig csak az igazat mondtam :D

én is tudom, mennyire értelmetlen és haszontalan itt olvasni és megválaszolni a kérdéseket, amik sokszor kamuk :D

szóval én itt vagyok most, egy kis ideig, aztán megyek a dolgomra, de tudom, hogy az itteni tevékenységem hasznossága = a nullával :D (a saját életemre nézve mindenképp)

nektek sem ártana, legalább magatoknak bevallani! :D

kérdező, bocsi az offért.

2014. jún. 14. 19:19
 9/10 C0r3 ***** válasza:
59%
Hát.. most hogy így belegondolok én nem járnék veled. Legalábbis az alapján, hogy kivel jártál eddig. Egyébként meg elárulom, hogy egy kedves, okos sráccal szóba se állnál valószínűleg. :D Azt meg elfelejtetted odaírni, hogy helyes legyen. (16F)
2014. jún. 14. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Válassz engem!:D

Ronda, alacsony, félénk, gátlásos, de perverz állat vagyok. Én vagyok az igazi! xd

2014. jún. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!