Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, hogy a pasitok azelőtt azt mondta volna rólatok, hogy "egyszer úgyis megdugom. "?
Ennek egy valós sztori az alapja, a poén meg az, hogy már régebb óta ismerték egymást, mint "barátok".
Elgondolkoznátok azon, hogy most akkor mennyire mélyek is a másik fél érzései?
Ha láttál már amerikai filmet akkor tudhatnád h mindig így kezdődik de megismert és beléd szeretett. Jah, nem!
(Te vagy ott, nem ismerlek, ennyi infóból senki nem fog neked értelmes választ adni arról nem is beszélve h ezt úgyis neked kell megoldani, az meg nem feltétlen baj ha rosszul döntesz kivéve ha van gyereketek, de kétlem h 18nál több lennél.)
Csak a tisztánlátás kedvéért, én nem a csaj vagyok, csak egy srác.
A pontosítás kedvéért ez egy házibuliban történt, és akkor már vagy 5 éve ismerték egymást (gimi után)
Tehát nem értem hol volt addig az a nagy szerelem, főleg a fiú részéről, aki nyilván gondolt, egyet aznap este hogy le kéne feküdni a dögös ismerőssel.
Ez tipikus férfi duma mi ebbe a meglepő??????
Az a meglepő inkább, hogy téged ez meg lep.
Apácák neveltek vagy mi?
A csajok is és a pasik is máshogy beszélgetnek egymás között mint egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!