Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért tiltott le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tiltott le?

Figyelt kérdés

Szóval, volt egy srác, akire a barátomként tekintettem, ezért nem jöttem vele össze. Nem veszekedtünk, nem is beszéltünk, erre egyszercsak letiltott. Tudom a számát, és legszívesebben megkérdezném tőle, hogy mégis mi a fene van?! De valószínűleg rossz néven venné. Valami tipp?

Még jó, hogy nem jöttem vele össze, mert tutira csak meg akart dugni... :D

2014. jún. 14. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos volt oka rá hogy letiltott.
2014. jún. 14. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Még ő venné rossz néven hogy megkérdezed, ezt neked kéne rossz néven venni és rákérdezni,mert téged sértett meg.

Valószínú hogy vaginára hajt.

2014. jún. 14. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Mégis miért csak "vaginára hajtana" az a srác aki letilt egylányt a face-ről. Millió más oka lehet. Lehet megbántotta, összejött a pasi egy haverjával a csaj, vagy csak simán egy másik palival, lehet hogy rájött semmi esélye és ilyenkor meg kell tenni mindent hogy a lehető legkevesebbet gondoljon a lányra.
2014. jún. 14. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó akkor azt is kiírná a kérdező, ha valamit tett. Mondjuk "de lehet hgy ezt azért csinálja mertxy" de ilyetm írt ide.
2014. jún. 14. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő nem csak a barátod szeretett volna lenni(vagy nem úgy szeretett volna az lenni ahogy te gondolod), és kilépett ebből mert szenvedett. Az meg hogy letiltott semmit nem jelent mármint én is tiltottam már le embert mert összevesztem vele másnap kibékültünk és most megint ismerősök vagyunk xD
2014. jún. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!