Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várom hogy mikor ír már, és miért esik rosszul ha nem ír? Ti is szoktatok így érezni ha itt az oldalon leveleztek valakivel?
Figyelt kérdés
Miért van az néha, hogy szinte alig ismerek valakit, mégis így érzek?2014. jún. 13. 20:45
11/15 anonim válasza:
ejnye 9!
ilyet írni a sok cizellált ,mély-érzésű emberekről!!
ezért megköveznek:DDD
12/15 anonim válasza:
Én meg mióta küldtem egy lánynak képet magamról azóta nem ír, de igazából nem is lepődtem meg, már megszoktam, hogy a csajok igényeit nem igazán érem el. :D szerintük ronda vagyok, szerintem meg ők a rondák, mert felszínesek
13/15 A kérdező kommentje:
#12, csak barátkozz velük, akkor nem tűnnek el. Nem?
2014. jún. 13. 21:18
14/15 anonim válasza:
Hajj, volt itt egy felhasználó, aki szerelem témakörben válaszolgatott. Én eleve keveset járok ide, mert itt valahogy több a debil és kommentelések után nincs olyan, hogy ne kapnák ajánlatot... azért figyeltem fel rá, mert olyan érett volt a humora... nagyon ütött. Ráírtam és ha rákezdtünk a beszélgetésre nem tudtunk leállni. Nála volt ilyen érzésem. És külön meglepetés volt mindkettőnk számára, hogy jééé egy normális ember ezen az oldalon!
15/15 anonim válasza:
Nagyon ritkán. Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy alig válaszolok a kérdésekre, de ha igen akkor van amikor 3-4 felhasználó is megtalál és ha frissítés után azt látom, hogy nincs új üzenet, akkor pici levegőhöz jutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!