Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kivagyok már?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kivagyok már? Hiányzik egy kapcsolat és a szex is nagyon.

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 20:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mégis megkockáztatnám, hogy ha lány vagy akkor miért ne?!

Normális, de rengeteg szexszel fűszerezett (már az elejétől) kapcsolat nekem is jól jönne:D

26/f

2014. jún. 13. 20:29
 12/17 A kérdező kommentje:
#11es, én is így vagyok vele, de akkor azt hiszik a fiúk, hogy könnyen kapható vagyok és csak dugni akarok.. nem értem, egy nő mért ne kívánhatná úgy a szexet, mint egy férfi, anélkül hogy ri-bancnak titulálnának.
2014. jún. 13. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. jún. 13. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:

11es vagyok.

Hát ilyen világot élünk. Mert ugye általában olyan fiú kezdeményezi a gyors szexet aki csak egy numerát akar. Mindenhogyan továbblép ha megkapja ha nem.

Párszor már megszívtam emiatt. A lányok többsége nem érti meg, hogy kell a jó szex is egy kapcsolathoz és nem attól lesz értékes ha hónapokig húzza halatszja aztán kibukik, hogy nagyon nem passzolunk össze. Azt hiszik akkor többet jelentenek. Pedig nálam pl nem így van. Attól még, hogy korán ágyba bújunk lehet jó kapcsolat belőle (volt is). Csak kellemesebb:)

2014. jún. 13. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Próbáld ki velem! Azt mondták az eddigi barátnőim hogy jó vagyok és sokáig is bírom. Ráadásul egymás után többször is! Volt már hogy reggeltől délutánig szeretkeztünk.
2014. jún. 13. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:
remélem találok egyszer egy ilyen felfogású srácot, csak fogalmam sincs hogyan lehetne. szerintem is fontos egy kapcsolatban a jó szex, de ha feljön a téma, és kiderül hogy szeretek szexelni és igénylem is akkor már csak a szexpartnert látják bennem..
2014. jún. 13. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy nő is kívánhatja ugyanúgy a szexet. Attól még nem leszel ribizni. Attól már igen, ha hetente mással csinálod főleg ha valaki beléd szeret és azt hazudod neki hogy te is szereted, bla-bla...

A szexpartner egy picit lehet, hogy erős kifejezés de ha megtalálod valakiben amit keresel és mindkettőtöknek jó akkor miért ne? Nem mindegy mi a neve a fogalomnak? Később akár még komoly kapcsolat is lehet belőle, nem egy ilyet hallottam de ha nem, akkor meg az a előnye, hogy bármelyik fél viszonylag könnyen mondhatja, hogy elég volt és köszi szépen, remélem én is jó voltam neked és ennyi. Szerintem ha a két fél nem csak a saját érdekeit nézi hanem odafigyel azért arra is, hogy a másiknak is örömöt szerezzen és jó legyen neki, akkor mindkettő számára lehetnek élvezetes szexelések ami oldja a stresszt, nyugodtabbá tesz és jobb lesz tőle a közérzetetek. Szerintem túl nagy feneket kerítenek neki páran. A védekezés alap (és itt most nem feltétlen a gyerekre gondolok hanem inkább a betegségekre) de azért jó ha közben nem kúr félre mindenki hanem beszéljétek meg ha valami valami miatt nem jó. Nagy eséllyel lehet változtatni bizonyos dolgokon. Ha meg nem jön be az illető vagy neki te valamiért akkor fel is út le is út, mindenki talál magának mást. Elvileg van kiből válogatni :)

2014. jún. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!