Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondják DISZKRÉTEN az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondják DISZKRÉTEN az alábbi önkifejezést?

Figyelt kérdés

"Elképesztően, orbitálisan, szívet fakasztóan, elképzelhetetlenül, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon... szépnek és jó fejnek talállak, és tudom, hogy ismerjük egymást már egy ideje, azt is, hogy elég bolondnak mutatkoztam, meg hogy ne vagyok egy Adonisz, de légyszi, légyszi, légyszi, légyszi... légyszi gere el velem valahova mert nekem annyira tetszel!"

F

2014. jún. 13. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Hölgyem, Szabad egy táncra?
2014. jún. 13. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem ha egy srác ezt mondaná, kicsit mosolyognék, és simán elmennék vele, mert aranyos :) Mondjuk ha nem vagy 25 felett :D 18 éves vagyok, én tényleg elmennék veled.
2014. jún. 13. 19:53
 3/10 WheneverYouWant ***** válasza:

Ez gáz... nem az hogy ezt érzed.. hanem az hogy el akarod mondani...

Csak megijesztenéd vele...

2014. jún. 13. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
"Baszn*lak."
2014. jún. 13. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért hangsúlyozáson, elődaásmódon is múlik.
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Férfi vagy, NEM KÖNYÖRÖGSZ NŐNEK SOHA RANDIÉRT!!!!

23/F

7/10 anonim ***** válasza:
30%
Magyarul te sem tudsz, te jó ég...Kifejezés és önkifejezés nem ugyanaz, ennyire ne legyél már sötét.
2014. jún. 13. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, és a kért fordítás: "szánalmas nyomi vagyok, de annyira kanos is, szánj meg, kérlek!".
2014. jún. 13. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Elkísérnél? Eljönnél egy kicsit sétálni? Eljönnél valahova velem, ahol kettesben tudnánk beszélni? Mondanék valamit, ami kissé furán hangzik. :)
2014. jún. 13. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Kilencediket adom, szerintem is valahogy így kéne.

Amúgy, szerintem is aranyos lenne így előadni - dacára annak, hogy leszbikus vagyok :D -, persze, nem 5 éves hangsúllyal.

... Bár, a légyszikből kicsit visszavennék.

2014. jún. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!